Varikolla

Tuntuu, että viimeaikoina olen ennättänyt päivittämään blogiini oikeastaan vain kuulumisia. Odotan hetkeä kun ehdin kirjoittaa tänne vähän syvällisempiä postauksia, sillä niitä on jonkin verran taas toivottu ja rakastan niitä kirjoittaa, mutta se vaatii kiireetöntä hetkeä. Mutta lupaan, että tulossa on. Mennään hetki kuitenkin vielä kiireessä ja kuulumisilla.

Tämä viikonloppu meni autourheilun parissa Ahvenistolla Rata SM-kisoissa. Siellä jälleen tutut Varikkotytöt eli minä ja Vanessa sekä Miss Suomi Alina Voronkovan tilalle tullut Erika edustimme koko viikonlopun ja täytyy sanoa, että oli kyllä taas mieletön Racing-viikonloppu! Aurinko paistoi koko viikonlopun täydeltä taivaalta ja tapahtuma keräsi hyvin väkeä paikalle. Näistä tapahtumista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu kun rata-autot ja formulat ajavat kilpaa. Jos olet seurannut autourheilua vain tv:stä, suosittelen tulemaan paikan päälle, sillä kisojen katsominen paikan päältä on ihan eri juttu kuin kotisohvalta. Ensi kerran meidät näkee varikolla Vantaalla 6-7.7! Ready to Race??

Lisää kuvia viikonlopulta tulossa minun omalle sekä  Varikkotyttö-instagramin sivuille. Huomenna maanantaina mua voi kuunnella Hit Mix-Jyväskylän taajuuksilta, olen siellä jutustelemassa Miss EW-kisasta! Kurkkaa myös edellinen postaus jos vesijetteily kiinnostaa! Mahtavaa viikkoa kaikille!

Varikolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *