Vesijetteilyä

Kyllä näillä helteillä taas muistaa, että kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa! Energiaa riittää ihan eri tavalla kun aurinko paistaa ja niin parasta kun saa viettää kiireetöntä aikaa lasten kanssa kun kesälomat on alkanut. Kaikki saa lipsua nukkumaanmenoajoista ja elämä nyt vaan kesällä on niin paljon rennompaa.

Viikon päästä alkava missikiertue on pitänyt kiireisenä, mutta olen silti osannut ottaa myös aikaa itselle ja perheelleni. Olen myös kesän aikana minimoinut kännykän käyttöä lisäten näin aikaani perheelleni. Kesä on niin lyhyt aika, että siitä pitää nauttia! Eilen nautittiin kesäpäivästä uimarannalla sekä Särkänniemessä ja tänään tyttären kanssa vuokrattiin vesijetit ja lähdettiin nauttimaan helteestä vesille! Vinkki: Jos kaipaat vähän vauhdikkaampaa tekemistä ystäviesi tai perheesi kanssa niin erittäin vahva suositus! Me löydettiin tyttären kanssa tästä viime kesänä ihan täydellinen yhteinen vesiurheilu harrastus!

Tampereen Vesijettivuokraus palvelee osoitteessa Hatanpäänkatu 6. Vesijetit, saunalautta, flyboard, suppilaudat yms. Varaa oma jetti tai anna vauhdikas päivä lahjaksi osoitteesta www.tampereenvesijettivuokraus.fi (Huom. Näillä keleillä kannattaa vuokrata ajoissa!)


Pari tuntia vesillä helteen helliessä, mikäs sen hienompaa. Vesijetteilyn kruunasi meidän molempien kesän suosikki Ravintola Kaislan (Mustalahden Sataman) lohikeitto. Tällaisia päiviä tänä kesänä paljon lisää niin jaksaa taas pitkän talven. Huomenna ja sunnuntaina mut näkee Ahvenistolla Rata SM-tapahtumassa Grid Girlinä, nähdään siis viikonloppuna varikolla! Nautitaan auringosta ja kesästä!

Vesijetteilyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *