Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Näin aloitat kesäkunnon metsästyksen osa1.


Nyt on tullut taas se aika vuodesta kun olen saanut oikein viestitulvan teiltä seuraajilta. Viesteissä pyydetään apua ja vinkkejä kuinka aletaan metsästämään kesäkuntoa, miten saada ruokavalio kuntoon ja pyydetään motivaatiovinkkejä. Sen sijaan, että vastaisin kaikille yksityisesti, päätin kirjoittaa aiheesta blogisarjan! Huhtikuun ajan tulen siis kirjoittamaan tästä aiheesta useamman postauksen, joissa toivottavasti saan motivoitua teitä syömään, liikkumaan ja ennenkaikkea voimaan paremmin!

Jos muutat kerralla koko ruokavaliosi ja asetat itsellesi liian kovat treenitavoitteet, todennäköisesti palaat lähtöruutuun hyvin nopeasti. Siksi painotan kaikkia aina ensin pieniin muutoksiin ja siksi tässä ensimmäisessä postauksessa oikeastaan vain pari tärkeintä vinkkiä. Aseta itsellesi pieniä tavoitteita portaittain. Nouset ikäänkuin portaita tavoite kerrallaan. Jokainen porras on yksi onnistumisen kokemus, joten näin voit nauttia matkasta❤️

1.Aloita tekemällä päätös lisäämällä liikuntaa pikkuhiljaa. Jos liikunta on jäänyt talvella syystä tai toisesta ihan kokonaan, se voi olla alkuun yksi puolen tunnin kävelylenkki, kuntosalikäynti tai ryhmäliikuntatunti viikossa. Jos aloitat nollasta heti 5x viikossa treenimäärällä, saat itsesi vain kipeäksi ja liikunnasta tulee helposti pelkkä suoritus kun sen pitäisi olla ilo ja näin lyöt helposti hanskat tiskiin. Aloittamalla kevyesti totutetaan kroppa sekä mieli taas liikkumaan ja nostetaan treenimääriä pikkuhiljaa tavoitteena, että liikunnasta tulee säännöllinen elämäntapa. Paras ja toimivin tapa on merkata treenit kalenteriin etukäteen! Näin vältyt huijaamasta itseäsi sekä muita, ettet muka ehdi liikkua! Kiire on yleisin ja myös surkein tekosyy mitä kuulee. Samat ihmiset, jotka selittelevät liikkumattomuuttaan kiireellä, ehtivät kuitenkin somettaa päivässä paljon, useimmiten juuri he ovat aina perillä kaikista tv-sarjoista ja he ehtivät usein kuitenkin viikonloput juhlia. Kiire on tekosyy. Etenkin kun jo puolen tunnin treenikin riittää! Eli merkkasithan nyt kalenteriisi ensi viikolle vähintään sen yhden treenin lisää?

Seuraavasta olen paasannut usein, sillä törmään jatkuvasti harhaluuloon, että ainoa tapa laihtua on syömättömyys. Kun todellisuudessa se menee niin, että syömällä (oikein) laihtuu ja vatsalihakset tehdään keittiössä! Off seasonilla ja kiireessä saattaa itsellänikin helposti ateriavälit venyä ja kiireisen päivän päätteeksi saattaa todeta, että söi vain kahdesti päivässä. Jos jatkaa kauan syömällä epäsäännöllisesti ja mitä nyt ehtii, se näkyy ja tuntuu nopeasti kropassa! Jos kuulut tähän ihmisryhmään, jonka mielestä kaikki ruoka lihottaa, kehoitan opiskelemaan aiheesta esimerkiksi etsimällä tietoa netistä tai kirjastosta. On oikeasti hyödyllistä ja tärkeää ymmärtää kuinka keho toimii ja miksi ihminen tarvitsee proteiineja, hiilihydraatteja sekä hyviä rasvoja kun taas lisäaineita, sokereita ja transrasvoja tulisi välttää. Moni syö huonosti tietämättömyyttään.

2.Älä syö vähemmän vaan syö viisaammin! Ja pidä kiinni ateriaväleistä!! Varmista, että syöt ravitsevan aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen sekä iltapalan. Kun syö viisi vähäenergistä ateriaa päivässä, välttyy napostelulta ja nälkä ei pääse kasvamaan sietämättömäksi, jolloin teet viisaita valintoja etkä ahmi suuhusi mitä eteesi satut saamaan.

Tässä postauksessa tuli oikeastaan vain kaksi vinkkiä, mutta kun oikeasti sisäistät ne, tästä on erittäin hyvä lähteä rakentamaan kesäkunnon ja ennenkaikkea hyvän olon metsästys!!

Kuvat Mainosstudio Sanna H. Asut Fit4you.fi

Näin aloitat kesäkunnon metsästyksen osa1.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *