50 KIERR√ĄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Miten hoidan hiuksianiūüĎĎ


Multa on paljon taas kysytty kuinka hoidan hiuksiani ja onko mulla hiusten pidennykset. Kiitos kaikille teille, jotka olette antanut ihanaa hiuspalautetta mulle ja t√§√§ postaus on siis juurikin teille‚̧ԳŹ

Mulla on siis ihan omat hiukset, en ole ikinä ottanut hiusten pidennyksiä kampaajalla, enkä käytä pidennyksiä edes kuvauksissa. Hiusten pituudesta ja vahvuudesta täytyy kiittää hyviä geenejä, terveellisiä elämäntapoja sekä luottokampaajaani Lauraa/Salon Sereno Tampere. Olen käynyt Lauralla jo vuosia ja voin suositella häntä käsi sydämellä kaikille! Eiliseltä kampaamokäynniltä tuli näin upeaa jälkeä!

Aina kuulee ja lukee kauhutarinoita pieleen menneistä kampaamokäynneistä kun asiakas lähtee kampaamosta päässään Tikkurilan värikartta ja monien rentouttavat kampaamokäynnit muuttuvat lähes painajaiseksi kun asiakkaan hiuksista onkin kynitty parin sentin sijaan parikymmentä senttiä! Luottokampaajaa on lähes yhtä vaikea löytää kun elämänkumppania, sillä tarjontaa on tänä päivänä paljon ja usein saattaa joutua pettymään ennenkuin se oikea osuu kohdalle.

Onneksi Laura osui mun kohdalle ystäväni suosituksella! Sen lisäksi, että Laura on aivan loistava kampaaja, hän on ehkä yksi kultaisin ihminen kenet tunnen. Lisäksi Laura on kestänyt mua asiakkaana hyvin kärsivällisesti; Saan jatkuvasti ideoita uusista hiustyyleistä, milloin haluan leikata pitkän polkan, milloin leikata otsatukan, milloin värjätä tummemmaksi ja milloin mitäkin, ja joka kerta Laura jaksaa kärsivällisesti kuunnella mun uusimmat ideat ja yhdessä kanssani analysoida niitä, vaikka lopulta kuitenkin aina päädyn siihen omaan lookiin, eli vaaleaa raitaa ja korkeintaan sentti tai pari pois. Ehkä joku päivä vielä yllätän pitkällä polkalla, mutta toistaiseksi mennään tällä tutulla ja turvallisella pitkällä vaalealla. Jos teillä lukijoille on ideoita uuteen hiustyyliin niin saa ehdottaa! Vai pidänkö suosiolla edelleen tän?

Kotihoitotuotteista on paljon kyselty. V√§rin saan pidetty√§ kirkkaana ja vaaleana ¬†DS:n hopea shampoolla (alhaalla kuvissa) joka on mun ehdoton luottotuotte, jota my√∂s Salon Sereno myy‚̧ԳŹ Pesen hiukset ko. hopeashampoolla noin kerran viikossa, muuten k√§yt√∂ss√§ni on Tigin shampoo & hoitoaine. K√§yt√∂ss√§ni on my√∂s Garnierin hiusnaamio, jota saa l√§hes kaikista marketeista ja k√§yt√§n hiusnaamiota hoitoaineen tilalla tai lis√§ksi joka pesun yhteydess√§. Pesen hiukset noin 2-3kertaa viikossa (v√§lt√§n p√§ivitt√§ist√§ hiustenpesua, sill√§ p√§ivitt√§inen pesu kuluttaa ainakin mulla hiusta). Enk√§ itse juuri koskaan k√§yt√§ hiusten kuivaamiseen f√∂√∂ni√§, vaan ajoitan hiusten pesun niin, ett√§ hiukset saavat kuivua itsest√§√§n.

Suoristan tai kiharran hiuksia kuitenkin lähes päivittäin ja käytänkin alla aina lämpösuojaa (merkki vaihtelee, mutta tällä hetkellä käytössäni on Schwarzkopfin got2b guardian angel lämpösuoja). Lisäksi suihkin hiuksiini päivittäin hoitavaa hiussuihketta (esim. Schwarzkopfin Gliss hair repair).

Haluan, ett√§ hiukseni voivat hyvin ja haluan pit√§√§ hiuksistani hyv√§√§ huolta, sill√§ hiukset on naisen kruunu!!ūüĎĎ

Lauran l√∂yt√§√§ Parturi-Kampaamo Salon Serenosta Makasiininkatu 14. Tampere. Vahva suositus!‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ

Miten hoidan hiuksianiūüĎĎ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *