Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Kiitos Turku!

Pikkuhiljaa kuume nujerrettu ja tekipäs hyvää viikon pakkolevon jälkeen vaihtaa pyjama pois ja palata taas arkeen kiinni.

Eilen keikkailtiin Sofian kanssa Turussa ja olipas taas kivaa. Täytyy sanoa, että tässä jos missä työssä on äärimmäisen tärkeää, että kollegan kanssa kemiat toimii, sillä tässä työssä tehdään välillä pitkiäkin kiertueita, reissataan pitkiä keikkamatkoja vähillä yöunilla ja ylipäänsä vietetään pitkiä aikoja tiiviisti yhdessä, joten oikeesti todella tärkeää, että kemiat toimii!

Ollaan Sofian kanssa keikkailtu 2000-luvun alusta asti, ensin tanssiryhmässä ja nyt yli 6vuotta ollaan keikkailtu duona useiden eri ysäriartistien taustalla sekä omalla Henna&Sofia showlla. Ollaan vuosien saatossa oltu yhdessä mukana myös useissa tv-projekteissa, joten ollaan väistämättä opittu tuntemaan toisemme kuin omat taskut. Ollaan myös taatusti reissattu yhdessä enemmän kuin keskiverto pariskunnat!😅

Moni aina silloin tällöin kyselee kenen kaikkien taustalla me ollaan Sofian kanssa keikkailtu. mm. Culture Beat, Living Joy, Daze, La Bouche, Paradisio, David Hasselhoff, Snap ja tottakai Dr.Alban, jonka kanssa ollaan nyt viisi vuotta kierretty ympäri Eurooppaa ja kesällä meitä näkee taas mm. Albanin taustalla. Keikkaillaan myös omalla Henna&Sofia Retro showlla. On tulossa mahtava keikkakesä! Kannattaa ottaa Facebookissa Henna&Sofia sivu seurantaan, jos et vielä ole ottanut, niin pysyt meidän menossa mukana!

Ensi viikonloppuna keikkaillaan taas!

Kiitos Turku!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *