Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Näitä mä käsi sydämellä ihonhoidossa suosittelen!!

Nyt eletään taas kiireisiä aikoja ja mietinkin mikä pelastus on kun käy säännöllisesti ammattilaisen käsissä hoitamassa ihoa!! Käyn Tampereen Kauneusateljéssa säännöllisessä mikroneulauksessa, joka pitää ihoni hyvässä kunnossa ja mikä parasta, kotihoidoksi riittää ainoastaan päivittäinen puhdistus ja kosteutus.

Multa on usein kysytty kannattaako mikroneulaus ottaa kerta-vai sarjahoitona ja vastaan aina, että ehdottomasti sarjahoitona!! Toki kertahoitonakin huomaat kuinka tehokas hoito on kyseessä, mutta oli kyse sitten painonpudotuksesta, siivoamisesta tai vaikka vain suihkussa käynnistä, säännöllisyys on avainsana! Toki on paljon muitakin loistavia ihonhoito menetelmiä, mikroneulaus nyt sattuu olemaan oma suosikkini ja vastaa just oman ihoni tarpeita.

Moni miettii, ettei ole aikaa käydä kasvohoidoissa, mutta mitä kiireisempi olet, sitä todennäköisemmin tarvitset hoitoa! Stressi, väsymys ja kiire näkyy ensimmäisenä ihossa ja siksipä tänä aamuna kiireen keskellä oikein pysähdyin miettimään kuinka kiitollinen omasta kosmetologista ihminen voikaan olla!! Kuinka väsynyt ihoni olisikaan ilman Kristan taikoja❤️

Suosittelen myös panostamaan kotihoitotuotteisiin. Moni haalii jatkuvasti markettien tarjouksista kymmeniä erilaisia purkkeja, kun taas itse suosittelen panostamaan laatuun eikä määrään. Itse olin ennen myös kosmetiikan himohamstraaja ja kuvittelin, että ihoni voi hyvin mitä enemmän eri voiteta eri valmistajilta eri väreinä ihon eri tarpeisiin kaapissani oli. Mutta ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin ja käytössäni on tällähetkellä ainoastaan Environ tuotesarjan puhdistusgeeli, kasvovesi, silmämeikinpoistoaine, silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. Näin talvella tosin innostuin testaamaan myös Environin superkosteuttavia vitamin öljykapseleita, jotka on talven pakkasilla tai vastaavasti auringon kuivattamalle iholle ihan Must tuote!! Kaapeissa on nykyään enemmän tilaa ja ihoni voi paremmin kun koskaan!

Väitän, että kannattaa unohtaa kosmetiikkakokeilut ja hutiostokset, sillä säästää oikeasti rahaa ja vaivaa kun käy säännöllisesti oikean ihonhoidon ammattilaisen luona (vahva suositus Tampereen Kauneusatelje ja ihana Krista) ja panostaa muutamiin (hyviin) kotihoitotuotteisiin (Environ tuotesarjalta löytyy jokaisen ihon tarpeisiin loistavat tuotteet).

Kauneusateljen helmikuun tarjouksista poimittuja:
  • UUTUUS! RF-Meso- hoito. Tehohoito, jossa neuloista menee radiofrekvenssi suoraan haluttuun syvyyteen. Kaikki mikroneulauksen edut mutta tehostettuna. Kysy vaihtoehdoksi mikroneulaushoidolle tai yksittäisenä hoitona kun haluat tehokiinteytystä. Kokeilutarjous 149€ (norm.160€)
  • UUTUUS! Vitamiini-injektio hoito. Environ tehoaineet injektoidaan hellävaraisesti ihoon. Vitamiinit ja peptidit imeytyvät ihoon saaden pitkäkestoisia tuloksia ja tehostamaan Environ aineiden vaikutusta. Kokeilutarjous 149e (norm. 160€)
  • Muista ystävää 14.2. hemmoteluhoidolla. Rentouttava jalkahieronta 25€ !!!

Näitä mä käsi sydämellä ihonhoidossa suosittelen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!