Lähtölaskenta on alkanut

Kesän kiireet on jo alkanut. Samaan aikaan kun keikkakausi sekä uudet prokkikset on startattu, on Missikesää 2019 alettu pikkuhiljaa käynnistellä kovaa vauhtia ja lähtölaskenta on jo alkanut. Hakuun on enää alle viikko ja season3 käynnistyy tuota pikaa!!

Miss EW 2019- kaudesta tulee huikea!! Olen erittäin iloinen ja ylpeä missiemo, sillä tästä vuodesta tulee iso, mahtava, ikimuistoinen ja odotan kaikkea jo suurella innolla! Konsepti ei tule muuttumaan, haemme edelleen Suomen luonnollisesti kauneinta tyttöä! Mutta paljon muuta uutta jännittävää on tänä vuonna luvassa! Kuulette pian lisää..:)

Oletko Sinä seuraava Suomen luonnollisesti kaunein? Tai tunnetko jonkun joka on? Haku kisaan alkaa vielä tämän kuun aikana, joten pysykää kuulolla!

Kampaus Parturiliike Laakso/Kaisa

Lähtölaskenta on alkanut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *