Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Kuvahaaste

Ajattelin ensin, että minä en tähän kuvahaasteeseen lähde, mutta olihan tää nyt hauska:)

Paljon mahtuu näiden kuvien väliin. Ja nämäkin vuodet ovat tehneet minusta juuri sen kuka tänä päivänä olen ja olen siitä äärettömän kiitollinen ja ylpeä. Tiedän nykyään erittäin tarkkasti mitä minä haluan ja kuka minä olen. Minulla on rohkeutta toteuttaa unelmiani, tehdä asioita mistä nautin ja minusta on kasvanut vuosien saatossa erittäin itsenäinen sekä vahva nainen sekä äiti.

Kuvahaaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!