50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Kuvaukset Kotiseutumuseolla


Eilen palailtiin taas pikkuhiljaa arkeen ja katse alkaa olla jo ensi vuodessa, joka näyttää jo tässä kohtaa kaikin puolin todella hyvältä! Katse on jo myös Miss EW ensi kaudessa, sillä ensi kuussa starttaa kolmas kausi ja sehän tarkoittaa sitä, että myös haku Miss EW 2019 kaudelle käynnistyy!! Ensi vuodesta on tulossa monella tavalla ihan huikea ja odotankin, että pääsen pian paljastamaan mitä kaikkea ensi kausi sisältää, mutta maltetaan vielä hetki.. Kannattaa pysyä kuulolla! Miss EW kannattaa ottaa seurantaan myös Facebookissa ja instagramissa (missewofficial) näin pysyt menossa mukana. Etenkin jos harkitset hakevasi ensi vuonna mukaan kisaan tai jos haluat nähdä aitoa naiskauneutta:)

Eilen oli ihan mun suosikki kuvaukset, sillä kuvasimme Oriveden kotiseutumuseolla. Kuten varmasti kaikki on huomannut, rakastan kaikkea vanhaa entisajan tunnelmaa ja kotiseutumuseot on paikkoja joihin voisin vaikka muuttaa! Rakastan niitä ihan yli kaiken ja haluaisin joka aamu herätä ja nauttia aamukahvini tuollaisissa maisemissa. Olen niin iloinen ja ylpeä, että tuottamassani Miss Eloweena kisassa nähdään perinteisen naiskauneuden lisäksi myös ripaus tuota aitoa entisajan tunnelmaa.

Pakko vielä hypettää tätä Suomen talvea. Meni monta vuotta kun meillä ei oikein ollut vuodenaikoja eikä joulukaan tuntunut joululta kun ulkona oli aattona pimeää ja harmaata ja satoi vaan vettä. Nyt olen niin haltioissani ja kiitollinen tästä talvesta kun meillä on lunta! Jouluna oli ihan unelmien joulusää kun lunta satoi hiljalleen ja maa oli valkoinen. Mielettömät koko perheen ulkoilusäät, joista olen ottanut lasten kanssa kaiken ilon irti ja stigat ja liukurit on kaivettu esiin. Ulkona näkee nyt paljon kauniita lumilyhtyjä ja lumiveistoksia mitä ihmiset ovat tehneet. Talvi on niin kaunista aikaa nyt kun meillä on vihdoin kunnon talvi, joten nautitaan kaikki tästä kun kerran voidaan!

Kuvat Mainosstudio Sanna H.

 

Kuvaukset Kotiseutumuseolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *