Toivepostaus; näin karistat joulukilot!


Uusintapostaus lukijoiden toiveesta!

Jouluna kuuluu herkutella ja silloin on lupa ottaa rennommin hyvällä omalla tunnolla. Jouluun kuuluu suklaaöverit ja jouluruokia nautitaan pitkin päiviä. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa:) Jos kaipaat joulukilojen karistamiseen vinkkejä ja lisämotivaatiota, tässä muutama:

1. Nyt kun kroppa on hyvin levännyt ja ravittu, treenikin kulkee ja sehän kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja suunnata kuntosalille. Myös kotona saa tehtyä monipuolisen treenin omaa kehonpainoa apuna käyttäen tai voi suunnata ulos lenkille!

2.Pyhien levon ja herkuttelun jälkeen voi tuntua helpommalta jäädä sohvalle makaamaan ja kynnys poistua mukavuusalueeltaan kasvaa, tarvitset silloin vain päättäväisyyttä suunnata salille! Pyydä vaikka ystävä mukaan ja sopikaa yhteisistä treeneistä seuraavillekin päiville. Treenin jälkeinen olotila takuulla palkitsee ja pian huomaat jääväsi siihen koukkuun!

3. Palaa ruokavaliossa nopeasti takaisin ruotuun ja karsi ruokavaliosta kaikki epäterveellinen. Aloita aamusi kaurapuurolla, se hemmottelee vatsaasi. Muista säännölliset ruokailuvälit. Jos ruokailujen välit venyvät liian pitkiksi, sorrut herkkuihin huomattavasti helpommin. Muista joka aterialla proteiini ja minimoi hiilarit.

4.Herkuttelu voi jäädä päälle jos kaapit on täynnä herkkuja. Jouluna on ok vetää suklaaöverit, mutta hävitä joulusuklaat ja herkut kun palaat arkeen.

5. Juo paljon vettä!! Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa, lisäksi runsas vedenjuonti vähentää napostelun tarvetta, sillä veden juonti täyttää. Lisäksi se tekee hyvää myös iholle.

6. Aloita rasvanpolttokuuri! Sportsnutritionilta saat helposti tilattua mm. Forcen Tea Burn-kapselit, jotka tehostaa rasvanpolton vaikutuksia ja vähentää makeannälän tunnetta.

7.Kofeiini piristää lomamoodista treeniin siirtymistä. Itse juon ennen treeniä joko kahvin tai sitten Sportsnutritionin energy drinkin, joka on vaativiin suorituksiin suunniteltu sokeriton vitaminoitu amino- energiajuomajauhe. Tuote on suunniteltu parantamaan focusta ja antaa keholle pitkäaikaista suorituskykyä. Näin saan treenistä huomattavasti tehokkaamman!

8.Vaihda suklaakonvehdit terveellisiin herkkuihin. Syö hedelmiä ja marjoja. Jos olet tottunut rouskuttamaan sipsejä, rouskuta sipsien sijaan esim. hapankorppua tai kukkakaalia, näin voit vähän huijata itseä. Vaihda glögi vihreään teehen. Luovu herkuttelusta.

9. Aamuaerobinen tyhjään vatsaan on tehokas keino polttaa rasvaa ja saat päivään heti energiaa. Käy lenkillä, aamujumpalla tai harrasta kumppanisi kanssa seksiä. Rakastelu on tehokas tapa polttaa kaloreita kuin huomaamatta;)

10. Harrasta hyötyliikuntaa. Käytä portaita hissin sijaan, kulje lyhyemmät matkat autoilun sijasta mielummin kävellen, jää bussista pois yhtä pysäkkiä ennen mitä normaalisti jne.

11. Tee itsellesi uudeksi vuodeksi selkeät tavoitteet, kirjoita ne myös paperille ja kerro ystävillesi. Kun olet sanonut tavoitteesi ääneen, et halua heikkona hetkenä luovuttaa niin helposti. Etene pienin askelin. Aseta ensin pieni tavoite. Kun olet saavuttanut sen, onnistumisen ilo kannustaa sinua jatkamaan ja näin voit pikkuhiljaa kasvattaa omia tavoitteitasi.

12. Aloita uusi liikunta harrastus. Kokeile rohkeasti ja ilman ennakkoluuloja eri lajeja ja löydä ensi vuodelle uusi sinulle sopivin laji.

13. Pureskele ruoka hyvin äläkä hotki. Näin tunnistat milloin olet kylläinen ja vältät ähkyyn syömistä.

14. Suunnittele päivän ateriat etukäteen. Varmista, että kaapista löytyy kaikki tarvittavat, tee ennen kauppareissua ostoslista ja ennakoi myös valmistamalla aterioita etukäteen. Näin sinun ei tarvitse kokoajan olla kokkaamassa ja valmiilla aterioilla vältät sen, ettet ahmi nälän iskiessä suuhusi mitä sattuu! Älä mene kauppaan tyhjällä vatsalla.

15. Valitse aina pienempi paha. Jos vaihdat suklaalevyn suklaapatukkaan ja suklaapatukan pian yhteen suklaapalaan ja limpparit ja mehut kivennäisveteen ja kahvipullat vaihdat hedelmään, tulee äkkiä monista pienistä muutoksista iso kokonaisuus!

16. Kysy rohkeasti apua. Jos kuntosalin laitteet ovat sinulle vieraita, kuntosalin henkilökunta opastaa sinua mielellään. Muista, että jokainen on aloittanut joskus.

17. Palkkaa itsellesi personal trainer. Ammattilainen räätälöi juuri Sinulle sopivan ruokavalion ja treeniohjelman.

18. Älä pelkää painoja! Moni pelkää saavansa kuntosalilla suuret muskelit, mutta valitettavasti lihakset ei synny niin helpolla. Niiden eteen pitää tehdä TODELLA paljon töitä. Käytä painoja siis huoletta rohkeasti. Kovemmilla painoilla kovempi treeni!

 

19. Mieti mikä sinua motivoi. Joku tavoitevaate joka motivoi, vai ehkä joku valokuva jonka voit kiinnittää jääkaapin oveen.

20.Usko itseesi ja ajattele aina positiivisesti. Mielellämme on suuri vaikutus kehoomme!

21. Aloita Hypoxi kuuri. Hypoxi on kohdennettua rasvanpolttoa, jolla lähtee senttejä tehokkaasti!

22. Hyvä rusketus huijaa hoikemmaksi;) Esim. Tampereella Janita Mäkinen/Studio Divino tekee upean sekä turvallisen rusketuksen viidessä minuutissa!

23. Älä ota turhaa stressiä joulukiloista. Elämä on aivan liian lyhyt joulukilosta murehtimiseen, jotka todennäköisesti putoavat ihan huomaamattasi itsestään arjen taas koittaessa kun muistat myös levätä ja olla itsellesi armollinen<3

Toivepostaus; näin karistat joulukilot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *