Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Mukaan ensitreffit alttarille ohjelmaan?

Viime viikon Seiskasta moni saattoi bongata allekirjoittaneen. Poseerasin Seiskan alusasu kuvissa ja tehtiin myös haastattelu kuvausten yhteydessä. Moni luonnollisesti huomasi myös otsikon ja siksi päätin nyt avata täällä blogissani mistä kyseinen otsikko syntyi:)

Otsikkohan syntyi heitosta, vaikka minun jos kenen pitäisi yli kymmenen vuoden kokemuksella, otsikoissa ja viihdealalla olleena tietää, että juuri ne heitot päätyy niihin otsikoihin😅

Keskustelimme toimittajan (terkkuja Petrille) kanssa tämän päivän tosi tv tarjonnasta ja harmittelin kun tämän päivän tosi tv-kulttuuri tuntuu kannustavan ihmisiä suhtautumaan parisuhteisiin hyvin kevyesti (mitä sitten jos suhde ei toimi kun aina voi vaihtaa uuteen-tyyyppisesti) sekä kannustaa ihmisiä pettämämään. Näistä keskustellessamme muistin kuitenkin yhden harvoista tv sarjoista mitä säännöllisesti seuraan ja mikä saa minulta risujen sijaan ruusut ja se on Ensitreffit Alttarilla. Etenkin ohjelman jenkkiversiot on ihan suosikkejani!

Jos joku ei ole ohjelmaa seurannut, siinä mennään siis ohjelman nimen mukaisesti naimisiin täysin ventovieraan ihmisen kanssa, mikä sai ainakin minut (ja varmasti monen muunkin) tuomitsemaan ko. ohjelman hyvin jyrkästi ennen kuin ohjelma tuli edes ensi kertaa ulos ja pääsi näkemään mistä ohjelmassa on kyse! Ensimmäinen ajatus oli, että tästä ei ohjelman formaatti voi enää hullummaksi mennä!! Mutta uteliaisuus voitti ja katsoin ensimmäisen jakson, lopulta koko kauden ja täytyy sanoa, että yllätyin todella positiivisesti. Nyt olen katsonut kaikki tuotantokaudet.

Ohjelmassa on 3-4 asiantuntijaa ja psygologia, jotka tekevät kuukausien haastattelut ja seulonnat ketkä parit sopisivat toisilleen ja ketkä eivät missään tapauksessa. Jokaisen taustat ja luonteenpiirteet selvitetään huolellisesti, pienetkin yksityiskohdat huomioidaan ja lopulta perusteellisen taustatyön perusteella löydetään toisilleen sopiva kumppani ja näin syntyy pareja, jotka vihitään ohjelmassa toisilleen ennestään tuntemattoman kanssa. Asiantuntijat ja psykologit ovat ohjelmassa aina parien käytettävissä jos jotain ongelmia tai kysyttävää heillä ilmenee ja he ovat parien tukena ymmärtääkseni myös vielä ohjelman jälkeenkin. Väitän, että tällä edellämainitulla keinolla on paljon paremmat mahdollisuudet onnistua kuin heillä, jotka tekevät valintansa itse, usein jopa monen promillen humalassa tai tinderissä löytävät itselleen matchin muutaman kuvan perusteella.

Omat parisuhteeni ovat aina lopulta päättyneet ja näin jälkeenpäin tuntuu, että olen valinnut hyvin samankaltaisia kumppaneita, sama kaava parisuhteissani on toistunut ja pieleen mennyt. Olen tullut nykyään hyvin varovaiseksi ja araksi hypätä uuteen parisuhteeseen, sillä usko ihmisten rehellisyyteen ja tarkoitusperiin on mennyt. Kyseisen lehden toimittajan kanssa nauroimme, että olisi enemmän kuin mielenkiintoista nähdä minkälaisen kumppanin kanssa asiantuntijat minut näkisivät. Totesimme, että minulle valittaisiin varmasti kumppani, jota todennäköisesti en itse ainakaan valitsisi.

Formaatti on hyvin mielenkiintoinen. Loistavan siitä tekee sen, että useiden maiden ohjelmista useilta eri kausilta on moni pari yhä onnellisesti naimisissa ja usealle parille on syntynyt myös lapsia.

Vaatii todella suurta rohkeutta ja heittäytymistä lähteä kyseiseen formaattiin mukaan, enkä usko, että itselläni löytyisi tarvittavaa rohkeutta, että uskaltaisin lähteä itse mukaan vastaavaan muuta kuin näin ajatusleikkinä. Mutta lupaan jatkossakin katsoa ohjelmaa ruudun takaaOnneksi C-morella voi katsoa muiden maiden ETA:t Suomen seuraavaa kautta odotellessa🙏

Kuvat Pasi Murto/Aller Media, Muah Maria Kiviaho, rusketus Hyvinvointistudio Divino, asut Hersecret. Kuvauspaikka Sokos hotel Presidentin Talvimyrsky-huone.

Mukaan ensitreffit alttarille ohjelmaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta