Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Mikroneulausta

Ihonhoito on minulle tärkeää. Esiinnyn työkseni, joten haluan, että ihoni voi oikeasti hyvin. Hyvin hoidettu iho on paras meikkipohja! Jos iho on epäpuhdas ja pintakuiva, ei meikkikään silloin näytä hyvälle.

Mulle on nyt kohta vuosi tehty säännöllistä mikroneulausta Tampereen Kauneusateljéssa. Ihana Krista vastaa ihoni tarpeisiin kuukausittain aina ihoni sen hetkisen kunnon mukaan. Kisakaudella Krista on tehnyt iholleni kunnon kosteus-ja vitamiinikylpyjä ja stressaavimpina aikoina rauhoittanut ihoani. Krista on sellainen ihotaikuri, että suosittelen vahvasti jos kaipaat Tampereen seudulla oikeasti hyvää kosmetologia! Kauneusateljéssa työskentelee vain alansa huiput, joten sinne voi luottavaisin mielin mennä mitä ihonhoitoonsa kaipaakaan, joten kannattaa matkustaa vaikka kauempaakin!

Viimeksi kuluneella viikolla mulle tehtiin tunnin kasvohoidon yhteydessä kaikki tämä:

-Ultraääni ihonpuhdistus+mekaaninen ihonpuhdistus (jotta iho olisi hoidon jälkeen raikkaampi ja tasaisempi)

-Mantelihappokuorinta (kiinteyttää ihoa, pienentää huokosia, tasoittaa ihon väriä, vähentää rasvaisuutta ja uudistaa ihoa)

-Mikroneulaus (lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa😍) ja päälle laitettiin Environ Apres-cit tehostamaan hoitoa

-Radiofrekvenssi ja hyaluronihappo naamio (kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa)

(Naamiokuva otettu edellisellä hoitokerralla, sillä viimeksi unohdin ottaa kuvan kun otin naamion aikana rentouttavat kauneusunet:)

Hoidon jälkeen iho hehkuu monta päivää, enkä käytä silloin meikkiä ollenkaan! Olin hoidon jälkeen seuraavana päivänä ohjaamassa tuntia Elixialla kun tunnin jälkeen pukuhuoneessa eräs asiakas kysyi kuinka ihoni näyttää niin hyvälle! Tottakai terveelliset elämäntavat, ravinto, liikunta, ulkoilu ja uni on aina ne avaimet ihonhoitoon, mutta kannattaa etsiä itselleen myös hyvä kosmetologi ja laadukkaat kotihoitotuotteet! Mulla on käytössä Environ tuotesarja, jota en voi tarpeeksi hehkuttaa. Päivittäisessä käytössäni on Environ putsari, kasvovesi sekä kosteusvoide.

Kun löydät oikeasti hyvän kosmetologin, sun rahat ei mene hukkaan kun ammattitaitoinen kosmetologi osaa heti katsoa just sun ihon tarpeisiin tarvittavat tuotteet ja hoidot ja sun loputon tuotteiden testailu ja hutihankinnat loppuu. Tampereen Kauneusateljéssa löytyy happokuorintoja kaikille ihotyypeille ja ihana Krista osaa katsoa mitä just Sun iho kaipaa! Ja kuukausittain vaihtuvat tarjoukset näet täältä www.tampereenkauneusatelje.fi !!!

 

Mikroneulausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *