Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Akut ladattu!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon


Johan on hetki vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta kiireisen kesän jälkeen päätin pitää pienen ”kesäloman” ja annoin aikaa läheisilleni sekä itselleni ja jätin kaiken muun hetkeksi, jotta saan ladattua akut syksyyn. Teki kyllä hyvää ja nyt on taas virtaa ja intoa kaikkeen! Jotenkin oon ihan fiiliksissä tästä alkaneesta syksystä! Ihana sytyttää iltaisin kynttilät palamaan ja käpertyä sohvalle lämpimän viltin alle kun ulkona sataa vettä. Ennen kesä oli se mun suosikki vuodenaika, mutta nyt syksystä on tulossa ehkä jopa se lemppari:)

Varmasti moni muukin on joutunut flunssa-aallon kouriin, itse onneksi jo toipunut siitä ja päässyt taas treenien pariin. Treeneistä puheen ollen mulla on omat Cycling tunnit Elixia Onkiniemessä aina tiistai iltaisin, joten jos kaipaat tsemppausta treeneihin niin tervetuloa mun tunneille!! Pikkuhiljaa kiireisen kesän jälkeen aletaan päästä taas tuttuun treenirytmiin kiinni ja seuraavat  kisasuunnitelmatkin lyödään kohta mun valmentajan Tapen kanssa taas lukkoon.

Kiitos myös kaikille ihanille instagram seuraajilleni, teitä on jo huikeat 10 000!! Sen kunniaksi lupasin tehdä postauksen missä vastailen mun instagram seuraajien kysymyksiin, joten siellä voi laittaa mulle viestiä ja pyhitän tässä ihan lähipäivinä aikaa niiden lukemiseen ja tosiaan vastailen täällä blogissa teidän kysymyksiin<3

Multa on toivottu myös hurjasti vinkkejä treeneihin sekä ruokavalioon, joten tässä syksyn mittaan tulossa PALJON myös molempia!! Koitan täällä tsempata teitä ja antaa parhaimmat vinkit teille samalla kun nyt myös itse palaan tuttuun fitness arkeeni! Voidaan kaikki yhdessä hyvin💓

Tässä alla vielä kuvaa viime keikalta Jämsänkoskelta Finnmetko2018-messuilta Startaxin osastolta, jossa olin vetämässä Speden Spelejä. Pieni flunssa eikä vesisadekaan haitannut menoa!:)

Seuraavan kerran mua voi tulla moikkaan Xtreme Car Showhun lauantaina 29.9!!!

Mahtavaa syksyä kaikille!! Kannattaa seurailla taas mun blogia, sillä tänne on tulossa nyt PALJON kaikkea mitä te ootte toivonut!!:)

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Akut ladattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!