Upea missipäivä Pirkanhovissa :)


Eilen oli taas yksi ihana missipäivä Miss EW 2018 finlistien kanssa ja tällä kertaa vietimme sen Lempäälässä Pirkanhovissa koko perheen tapahtumassa.

Pirkanhovissa oli ohjelmaa koko perheelle! Lapsille oli mm. Elsa Prinsessaa, paloauto johon pääsi sisälle tutustumaan, romuralliautoa, poniajelua sekä aivan ihastuttava Täplä-Aasi, joka vei meidän kaikkien sydämen!! Rock’n roll bändi viihdytti yleisöä, oli pin up-tyttöjä ja tapahtumassa oli myös Mr. Märkä T-paita kisa, jonka voittaja sai valita mille järjestölle lahjoittaa 3000€ hyväntekeväisyyspotin. Eilen tuo huikea potti lähti Suomen Mielenterveysseuralle, ihan mahtavaa!!


Päivä huipentui Pirkanhovin suosikki missin valintaan. Kyseinen titteli meni eniten Pirkanhovin facebook sivuilla ääniä saaneelle tytölle ja Miss EW 2018 Pirkanhovi on tyttö nro9. Ida Salminen! Ida sai mahtavan kukkaseppeleen, joka on kuvissa näkyvien kukka asetelmien lisäksi Koskikaran Kukka-Aitan upeaa käsialaa! Lisäksi Ida sai upean tuotelahjan, joka oli koottu Pirkanhovin myymälästä sekä vielä Teboilin 300€ lahjakortin!! Vielä kerran onnittelut Ida!!

Koko missiporukalta isot suositukset kun seuraavan kerran pysähdytte Pirkanhovissa tankkaamassa, käykää ihmeessä nauttimassa herkullinen lounas (keittiön väelle sekä parhaalle henkilökunnalle  vielä terveisiä) tai käykää shoppailemassa tuliaiset, kukat sekä kotiin viemiset! Tai pyähtykää Pirkanhovissa ohi kulkiessanne nauttimassa kuppi kahvia ja nauttimassa takapihan upeista maisemista ja puitteista, mitä ei sitten ihan jokainen huoltoasema tarjoa!!

Reissaan työkseni paljon ja näen siksi paljon huoltoasemia. Pirkanhovi on ollut mun suosikki pysähdyspaikka jo vuosia ja nyt siitä tuli mun missienkin suosikki pysähdyspaikka. Saattaa käydä niin, että Pirkanhovi on kohta myös Sinun suosikki taukopaikka!:) Kiitos mahtavasta päivästä Teboil Pirkanhovi ja kaikki mukana olleet sekä erityis kiitos vielä Hovin ihastuttavalle emännälle ja isännälle!!

Minne suuntasimme päivän päätteeksi Pirkanhovista ja kuka tuli moikkaamaan missejä? Se selviää seuraavassa postauksessa..;)

Kuvat Mainosstudio Sanna H sekä missien kotialbumit

 

Upea missipäivä Pirkanhovissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *