Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Mistä ajatus Miss EW-kisaan lähti?

Päätin tehdä uusintapostauksen kun tätä minulta niin usein kysytään ja aihe on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen, sillä eilen mediassa on julkistettu Miss EW 2018 finalistit! Jos et ole vielä tutustunut tämän vuoden upeaan finaalikymmenikköön, kannattaa käydä kurkkaamassa Iltalehden ja Ilta-Sanomien nettijulkaisut, IS sivuilla on myös käynnissä äänestys, jossa voit antaa äänesi omalle suosikillesi! Myös Metropolissa voi käydä antamassa äänensä omalle suosikilleen.

Huikea fiilis startata missikesä näiden upeiden missien sekä maailman parhaimman tiimin kanssa!! Super ylpeä missiemo!
Upeaa kun on saanut tuoda uudenlaisen missikisan Suomeen ja odotettu toinen kausi käynnistetty.

Miss EW kilpailussa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista naapurintyttöä. Kaikki kauneuskirurgiset toimenpiteet on kielletty ja edes hiustenpidennyksiä tai rakennekynsiä ei sallita.

Mutta mistä ajatus Miss EW kilpailuun lähti??

Olin itse jo pitkään kaivannut hyvin perinteistä kauneuskisaa tämän päivän tusinakisojen rinnalle. Kaipasin kovasti sitä entisajan missikisan tuntua. Ihmettelin kuinka paljon upeita luonnollisia suomineitoja meillä täällä on, joille ei tuntunut olevan kisaa. Kilpailua jossa heidän luonnollista kauneutta arvostettaisiin. Kun kaipaamaani kisaa ei alkanut kuulua, päätin lopulta järjestää sellaisen itse! Tässä kilpailussa kauneutta ei rakenneta vaan tässä kilpailussa osallistujilta vaaditaan luonnollisuutta. Toivon, että kilpailulla pystyttäisiin myös vaikuttamaan tämän päivän kauneusihanteisiin. Etenkin tämän päivän nuorilla on valtavat ulkonäköpaineet ja olisi hienoa, jos kilpailu auttaisi nuoria hyväksymään itsensä juuri sellaisina kuin he ovat ja luonnollista kauneutta opittaisiin arvostamaan enemmän.

Olen aina ollut kiinnostunut historiasta ja kaikki vanhat rakennukset herättävät minussa suuria tunteita. Keikkamatkoilla olen aina suuresti ihaillut jopa vanhoja latoja. Muut näkevät niissä ränsistyneen kasan lautoja, kun minä näen jotain äärettömän upeaa ja aistin niissä menneen eletyn elämän. Historialliset kartanot ja linnat ovat kuin taidetta. Voisin ihailla vanhoja rakennuksia loputtomiin niihin kyllästymättä. Harmittaa kun tuntuu, että tänä päivänä kaikki vanha puretaan ja tilalle rakennetaan uutta. Mielestäni kaikkea historiallista ja vanhaa tulisi vaalia ja kunnioittaa.

Finaali järjestettiin viime vuonna Jämsänkosken historiallisessa Ilveslinnassa, jonka mielenkiintoiseen historiaan pääsimme tutustumaan. Tänä vuonna finaali käydään upeassa Villilän Kartanossa Nakkilassa. Kartanoa emännöi nykyään Aikakoneestakin tuttu ihastuttava Sani. Olen erittäin innoissani kun saamme taas tänä vuonna maistaa palan Suomen upeaa historiaa ja tutustua Nakkilaan ja upean Villilän Kartanon historiaan. Näitä mielettömiä historiallisia paikkoja pitäisi saada enemmän koko kansan tietoisuuteen, sillä tuntuu, että ihmiset kovin vähän tietävät kuinka upeita paikkoja meillä täällä Suomessa on. Kannustankin ihmisiä ehdottomasti enemmän kotimaan matkailuun ja tutustumaan näihin mielettömiin historiallisiin paikkoihin. Pieni irtiotto arjesta tällaiseen miljööseen voittaa mennen tullen monet ulkomaan kohteet!

Lisäksi olen pikku tytöstä asti rakastanut vanhoja mustavalkoisia Suomi filmejä. Niitä katsoessa pystyy todella rentoutumaan, toisin kuin tämän päivän realitysarjojen parissa. Kaunis Vera on yksi suosikkielokuvani ja suomifilmeistä löytyy kaikki suosikkinäyttelijäni.

Ja tottakai rakastan myös Suomen upeaa ja äärimmäisen kaunista luontoa. Kukapa ei??

Niinpä päätin järjestää kauneuskisat, jossa yhdistyvät nämä kaikki edellämainitut. Kauneus ja luonnollisuus, Suomen historia sekä Suomen upea luonto. Kuvaukset sekä finaali toteutetaan huolella alusta loppuun niin, että nämä kaikki asiat yhdistyvät ja tässä missikisassa katsojakin voi aistia aidon ihanan Suomifilmien tunnelman<3 Miss EW on aito kauneiskilpailu, jossa luonnollisuutta arvostetaan ja vanhoja perinteitä kunnioitetaan.

Miss EW 2018 finaali käydään 28.7.2018 Villilän Kartanossa Nakkilassa, joten varaa kalenterista vapaaksi!! Miss EW:n sivuilta, Facebookista ja instagramista näet myös kesän tapahtumat, joista missit voit bongata! Tulee mieletön missikesä!

Miss EW-Kuvat Mainosstudio Sanna H. Asut Tunika.fi. Meikki ja kampaukset Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen. Meikit Lumene. Korut Glitter. Hennan kuvat Kimmo Jaramo.

 

Mistä ajatus Miss EW-kisaan lähti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!