Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Miss EW 2018 kuvaukset

Pitkin talvea ja kevättä minulta on kyselty koska käynnistyy taas Miss EW-kisa ja nythän se käynnistyy!!!!

Miss EW on aito kauneuskilpailu, jossa etsitään luonnollista, eloweenamaisen kaunista suomineitoa. Tässä kilpailussa vaaditaan luonnollista kauneutta ja kauneuskirurgiset toimenpiteet on kielletty. Jopa hiustenpidennykset ja rakennekynnet on tässä kisassa kielletty.

Satojen hakemusten joukosta semifinaaliin valituista tytöistä valittiin eilen finaalikymmenikkö! Miss EW 2018 upea finaalikymmenikkö paljastetaan yleisölle aivan lähipäivinä!!

Kuvaukset järjestettiin tänä vuonna Nakkilassa Villilän Kartanolla. Myös finaali tullaan järjestämään 28.7.2018 Villilän upeassa Kartanossa, joten Tervetuloa kaikki seuraamaan jännittävää finaalia, nauttimaan naiskauneudesta, hyvästä musiikista sekä Kartanon upeasta tunnelmasta!

Näin kesällä suosittelen ehdottomasti kotimaan matkailua ja suosittelenkin yhdeksi tutustumisen arvoiseksi kohteeksi Villilän Kartanoa, jota emännöi nykyään mm. Aikakoneestakin tuttu upea Sani. Kuvausten lomassa nautimme kahvia kartanon terassilla ja nautimme Kartanon upeasta tunnelmasta sekä maalaismaisemista. Hetkeksi jopa unohti tekevänsä töitä, niin rauhoittava vaikutus tuolla upealla miljööllä on. Kartanoon voi tutustua lisää osoitteessa www.villila.com.

Sää suosi meitä ja puitteet olivat kerrassaan mahtavat!! Saa olla taas niin ylpeä missiemo, tämän vuoden finalistit ovat upeita tyttöjä kaikki ja kauniita niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Lisäksi minulla on maailman paras tiimi!! Tämän porukan kanssa tulossa huikea missikesä!!❤

Miss EW virallinen kuvaaja Mainosstudio Sanna H. Meikki ja hiukset Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen. Asut Tunika.fi, Korut Glitter, Meikit Lumene.

Miss EW 2018 kuvaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!