100€ PELIRAHAA
&
100 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Gutsille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 100 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Book of Deadiin!

Kuinka missikisoissa tulee kohdella tyttöjä


Missikisojen tuottajana, missiemona sekä esiintyjänä itse minulle on aina ensisijaisen tärkeää, että kauneuskilpailut on osallistujalle kokonaisuudessaan ikimuistoinen ja mahtava kokemus. Haluan, että jokaiselle tytölle järjestämäni kauneuskilpailut ovat kokemuksena hyvä ja mieluisa ja jokainen tyttö voi muistella kokemusta suurella lämmöllä. En milloinkaan hyväksyisi omissa kisoissani tyttöjen kaltoinkohtelua, vaan pikemminkin minusta tulee varsinainen tiikeriemo! Minulle on äärimmäisen tärkeää, että jokaisella tytöllä on kisoissani varmasti hyvä olla ja olen painottanut tytöille, että olen myös kisojen jälkeen käytettävissä jos ikinä mieltä joku painaa tai tulee kysyttävää tai mitä vain.

Valitettavasti välillä korviini kantautuu ettei aina asiat valitettavasti ole näin ja se saa minut kyllä erittäin surulliseksi. Huonosti organisoidut kisat, tyttöjen kaltoinkohtelu tai huonot kokemukset voivat aiheuttaa pahimmillaan sen, ettei moni tyttö enää uskalla toteuttaa itseään ja unelmiaan vastaavissa kisoissa ja pahimmillaan voi aiheuttaa nuorille tytöille pysyvää epävarmuutta ja epäluottamusta kanssaihmisiin. Tällaiset väärät toimintamallit voivat myös leimata muut kauneuskilpailut hyvin nopeasti.

Kauneuskilpailuihin osallistuminen voi toimia monelle hyvänä ponnahduslautana, se voi lisätä monen itseluottamusta ja niistä voi syntyä monille myös elinikäisiä ystävyyssuhteita. Itse pyrin toteuttamaan kisat  aina kannustavassa hengessä ja tarjoamaan kaikille finalisteille ikimuistoisen kokemuksen.

Toivon, että kauneuskilpailuja järjestävät tahot pyrkisivät laittamaan finalistit aina etusijalle ja muistaisi, että tytöt ovat nuoria ja kokemus voi vaikuttaa moneen suuresti. Tässäkin asiassa kannattaa jokaisen missiemon miettiä kuinka haluaisi itseään kohdeltavan❤

(Kuvat Miss EW-kilpailun virallinen kuvaajamme Mainosstudio Sanna H.)

Kuinka missikisoissa tulee kohdella tyttöjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *