100€ PELIRAHAA
&
100 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Gutsille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 100 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Book of Deadiin!

Millaiset kisabiksut mun päällä nähdään?

Jälleen kerran olen kisadieetillä ja kisalavalle olisi tarkoitus nousta seuraavaksi Saksassa 28.4. Eli tällä hetkellä elämäni on jälleen kerran hyvin kurinalaista, kovaa treeniä ja huolella suunniteltua syömistä. Eli käytännössä 24/7 valmistautumista kisoihin. Sosiaalinen elämäni on jälleen kovin minimaalista, sillä kaikki keskittyminen on nyt perheen ja töiden lisäksi tulevissa kisoissa. Onneksi ystäväni ymmärtävät, että tämä loppudieetti vaatii paljon, eivätkä pahastu vaikka alan olla taas enemmän tai vähemmän omassa fitnesskuplassa.

Dieettipäivät ja fiilikset vaihtelee ja toiset päivät on helpompia kuin toiset. Kyllä tässä kisadieetillä isoimman työn tekee kuitenkin oma pää, joka on ihmisen pahin vihollinen. Välillä on niin kova nälkä ja väsy, että itkettää. Välillä taas sanoinkuvaamattoman mahtava fiilis kun treenit kulkee ja näkee työnsä tulokset. Kisadieetti on aina rankka, mutta siinä on jotain hyvin koukuttavaa; ehkä juurikin se itsensä äärirajoille laittaminen, itsensä haastaminen sekä itsensä ylittäminen. Dieetin aikana on mukava jutella muiden kisadieetillä olevien kanssa ja vaihtaa dieettikuulumisia. Yllättävän usein myös puheenaiheet ajautuu ruokaan:D Dieetillä on ihan yleistä, että kaupassa pysähtyy eri hyllyjen luokse ja miettii mitä kaikkea sitä sitten syökään kun dieetti on ohi ja lista on yleensä pitkä. Tää on ehkä yleisin puheenaihe myös dieettiläisten keskuudessa (treenien lisäksi) kun yhdessä mietitään ja suunnitellaan mitä sitten kisojen jälkeen kukin aikoo syödä. Mutta joka ikinen kerta kun kisat on ohi, mieliteot loppuu siihen paikkaan kun saa taas luvan syödä! Eli taas se ihmisen kuuluisa mieli.. Sitä syö sen kisaillan hyvin ja yleensä jo seuraavana päivänä haluaa palata omaan tuttuun ruokavalioon, eikä ne herkut maistukaan niin hyville mitä dieetillä muistaa. Itse haaveilen tällä hetkellä puurosta. Valmentajani Tapani ”Tape” Valkonen kiristi ruokavaliotani pari viikkoa sitten itselleni pahimmalla mahdollisella tavalla kun aamupuuro (joka on aina kisakaudesta riippumatta mun suosikkiruoka) otettiin pois:’( Itselleni fitness on kuitenkin elämäntapa josta nautin. Ja sehän tämän lajin suola on kun koskaan ei tule valmista vaan aina on kehitettävää ja loputon työmaa:D

Paljon on kyselty minkälaiset ja minkä väriset kisabikinit mulle tällä kertaa tulee ja tässä ne nyt teille ylpeänä paljastan, kun en malta pitää salassa:D Ompelimo Pinkkiheidi on valmistanut mulle kotimaisena käsityönä ihan mielettömän upeat Kisabikinit sekä bikineihin matchaavan kisa-asun mun tulevalle kisamatkalle Saksaan!! Kyllä nyt kisakuume taas nousi entisestään eikä jää ainakaan kisamenestys biksuista kiinni!!;)

Pinkkiheidistä saa monipuolisesti laadukkaita sekä näyttäviä treenivaatteita sekä kisa-asuja! Ja muistutukseksi, että www.pinkkiheidi.fi sivuilta saat koodilla HENNA kaikki tuotteet nyt -15% alennuksella!!! Nyt kannattaa siis käydä tilailemassa laadukkaita treeniasuja. Kuvassa mm. aidot ja alkuperäiset Hertta-treenihousut, jotka on ihan mun ykköslempparit; treenatessa ihan supermukavat päällä, istuu hyvin, kestää käyttöä ja pesua ja saatavilla monta ihanaa kuosia!!

Nyt täällä lähti isompaa vaihdetta taas silmään ja viimeiset vajaa 6viikkoa vedetään TÄYSILLÄ!!!

Millaiset kisabiksut mun päällä nähdään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *