Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

V***n läski!

Janni Hussi vloggasi erittäin hienosti tämän päivän ilmiöstä somekiusaaminen ja netin negatiiviset kirjoitukset ja toisten haukkuminen. Itse olen ihmetellyt aina tuota täysin samaa, kuinka ihmiset kuluttavat vuorokaudestaan aikaansa netissä muiden lynkkaamiseen ja arvosteluun. Tällaiset ihmistyypit istuvat koneen äärellä selaamassa juttuja ihmisistä joista eivät pidä, lukevat muiden lynkkauskirjoituksia ja lähtevät vielä näistä muiden kirjoituksista inspiroituneina jatkamaan lynkkaamista. Lähtökohtaisesti aina ensin haukutaan ja etsitään virheet. Ikäänkuin he keskenään kilpailisivat siitä kuka sivaltaa eniten. Uskon, että moni tällainen nettikirjoittelija on jopa ihan koukussa muiden haukkumiseen sekä arvosteluun ja saavat jonkun tyydytyksen tai paremmuuden tunteen haukuttuaan toisia maan rakoon ja oma paha olo oikein oksennetaan ulos.

(Olisi muuten aivan mieletöntä saada nuo nettikirjoittelijat kaikki samaan riviin, sillä he olisivat varmasti kuin suoraan kiiltokuvista repäistyjä Barbien kropalla varustettuja täysin virheettömiä valioyksilöitä jokainen;)

Jos minulla olisi ylimääräistä aikaa vuorokaudessa tuollaiselle, käyttäisin kaiken tuon ajan ehkä noin miljoona kertaa mielummin perheeseeni, rakkaimpiini, omaan hyvinvointiini, rentoutumiseen ja oikeastaan mihinkä muuhun tahansa!!! Mutta tasan ei mene nallekarkit. Tuntuu ikävältä kuinka paljon negatiivisuutta ihmiset kantavat tänä päivänä sisällään.

Aina tuo kiusaaminen ja arvostelu ei tarvitse nettiä. Sitä voi tapahtua yllättävänkin lähellä. Olen itse julkisuuden myötä tottunut siihen, että minua ja vartaloani arvostellaan jatkuvasti. Mutta etenkin juuri siksi tuntuu erittäin ikävälle jos arvostelun kohteeksi joutuukin omassa parisuhteessa. Edellisessä suhteessani kuulin jatkuvasti olevani läski. Erosta meni jonkun aikaa kun vasta ymmärsin kuinka paljon nuo sanat olisivat voineet saada tuhoa aikaan. Nuorena kärsin hetken aikaa syömishäiriöistä, mutta selätin sen onneksi hyvin nopeasti. Kuitenkin juuri tuollainen läskiksi haukkuminen olisi voinut laukaista nuorena kärsityn syömishäiriön uudelleen.

Onneksi nahkani on Jannin sanoja lainaten norsunnahka tasoa ja pysyn tuollaisten yläpuolella. Mutta muistakaa hyvät ihmiset, että kaikkien nahka ei välttämättä kestä jatkuvaa arvostelua ja sanoilla voi olla oikeasti vakavat seuraukset. Sanojesi vastaanottajakin on vain ihminen. Näyttää se sitten kuinka vahvalle sinusta tahansa.

Nyt kun katson näitä kuvia jolloin sain kuulla olevani V***n läski!! Ja muistan miettineeni olenko todella..? En voi kuin ihmetellä mikä tarve toisilla ihmisillä on saada toiset tuntemaan itsensä huonommiksi. Oli se sitten netissä tai oikeassa elämässä.

Sitäpaitsi. Eikö jokainen kuuluisi hyväksyä sellaisena kuin on. Kuka määrittelee mikä on liikaa jotakin? Kuka määrittelee milloin on riittävän hyvä?

Seuraavan kerran kuin sinä arvostelet toisia, mieti mitä se voi haukkujan kohteelle aiheuttaa ja pysähdy miettimään, olisiko sinulla sittenkin ehkä monin verroin mukavampia tapoja viettää aikaa kuin arvostella muita<3

V***n läski!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!