50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Mun ihonhoito rutiinit


Minulle on esiintyjänä tärkeää hoitaa ihoani ja olen kokoajan panostanut ihonhoitooni entistä enemmän, sillä haluan taistella ikääntymisen merkkejä vastaan:D

Tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä tulee tietysti terveelliset elämäntavat. Eli liikun ja ulkoilen paljon, syön terveellisesti ja käytän alkoholia harvoin.

Oikean ruokavalion tueksi käytössäni on päivittäin myös laadukkat Sportsnutritionin vitamiinit sekä lisäravinteet. (Kynnet Studio Divino)

Juon päivittäin runsaasti vettä.

Pyrin kokoajan kiinnittämään entistä enemmän huomiota riittävän unen saantiin.

Vältän ylimääräistä stressiä ja negatiivisia ihmisiä. Haluan pitää yllä positiivista mieltä ja nähdä aina asioiden hyvät puolet myös vaikeissa elämäntilanteissa.

Pesen kerran viikossa kaikki meikkisiveltimet (moni ei tätä tee ja likaiset siveltimet levittää iholle bakteereja, joista syntyy iholle epäpuhtauksia)

Päivittäisessä käytössäni on erittäin laadukkaat Environ-ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät runsaasti A-vitamiinia. Käytössäni on päivittäin Environ puhdistusemulsio, kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. En mene koskaan meikit kasvoilla nukkumaan.

Käyn säännöllisesti Mikroneulauksessa Tampereen Kauneusateljéssa. (Kisadieetillä kerran kuussa, sillä dieetti rasittaa ihoa. Offseasonilla 5-6viikon välein.)

Viime viikolla Kauneusateljén ihana Krista teki minulle mikroneulauksen yhteydessä ihonpuhdistuksen sekä DF-machine imeytyshoidon, jossa vietiin syvälle ihoon A ja C-vitamiineja. Rullaus tehostaa ihon omaa kollageenituotantoa.

Huom! Kauneustateljéssa on nyt helmikuun ajan vitamiinikasvohoito tarjouksessa hintaan 90€ ja neulauksen yhteydessä 130€ (Norm.110-140€).

Sekä Environ kosteusvoide sekä vitamin serum -10%.

(Lue lisää www.tampereenkauneusatelje.fi ja ilahduta ystävää, puolisoa tai itseäsi ystävänpäivänä Kauneusateljén lahjakortilla..;)

Alla ihoni kuvattuna viime viikolla heti hoidon jälkeen ilman meikkiä ja ilman filtteriä. Vähän punoittaa mikä kuuluu neulauksen jälkeen luonnollisesti asiaan, mutta väri tasoittuu hyvin nopeasti ja hoidon jälkeen iho suorastaan hehkuu, eikä tarvitse meikkiä. Suosittelen kaikille jotka haluavat tehokkaan, mutta veitsettömän avun sekä hyvinvointia iholle:)

Mun ihonhoito rutiinit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *