Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Varikkotyttö 2017!!!

Täytyy sanoa, että ihan mahtava viikonloppu Kankaanpäässä Vauhdin Festivaaleilla ihanien tyttöjen kanssa!!

Sain ilon ja kunnian vetää tämän vauhdikkaan kisan, kun ensimmäistä kertaa valittiin Varikkotyttö 2017!! Autourheilutapahtumat sekä kauneuskilpailut ovat tulleet vuosien saatossa itselleni hyvin tutuiksi, joten kun kilpailun vetämistä minulle tarjottiin, otin projektin tottakai hyvin mielelläni vastaan!

Kauniit naiset ja nopeat autot ovat aina kuuluneet yhteen, niin myös tänä viikonloppuna. Vauhdin Festivaalit tarjosi yleisölle ikimuistoisen viikonlopun ja sääkin suosi meitä. Ihastuttavat finalistit pääsivät poseeraamaan upeiden autojen kanssa sekä testaamaan kuinka kovaa ne kulkee! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mahtavia ihmisiä ja aivan mahtava tapahtuma. Niistä oli tämä viikonloppu tehty. Itse pääsin myös pelkääjän paikalle, kiitos Simo Rauhalalle sekä Joni Nelimarkka/Bayerncar Oy Seinäjoki, adrenaliini virtasi vielä pitkään! Edellisestä ralli/ratakyydistä olikin kulunut tovi jo aikaa:)

Tyttöjä hemmoteltiin extreme-kokemusten ja upeiden autojen lisäksi, kun tyttöjen majoitus sisälsi mm. uima-altaat ja saunaosastot. Hyvät ruoat tarjosi Bar&Grill Varikko sekä tunnelmallisen aamiaisen meille tarjosi Kankaanpään Postelli.

Vauhdin Festivaalit huipentuivat Varikkotyttö 2017-finaaliin, jonka yleisöäänestyksen voitti Janina Kumlander.

 

Varikkotyttö 2017 2perintöprinsessaksi sijoittui Karin Stenius.

Varikkotyttö 2017 1perintöprinsessaksi sijoittui yleisön suosikki Janina Kumlander.

Varikkotyttö 2017 voittajaksi valittiin Jemina Hietanen! Jemina voitti mm. 2hengen ulkomaanmatkan sekä mahtavia tuotepalkintoja.

Onnea kaikille voittajille!!<3

Kiitos yhteistyöstä Pokaalipojat Tampere, Kankaanpään Kemikalio, Kenkä Avenue, Anttilan kukka&hautaustoimisto. Kiitos Alex Way Racing:) Kiitos Honka Trading Oy, Euro Hamsteri ja Ikaalisten luomu sekä kaikki muut yhteistyökumppanit ja tukijat, jotka olitte kilpailussa mukana!! Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille; mahtavalle henkilökunnalle, järjestäjille, yleisölle sekä ennenkaikkea Kiitos kaikille mun upeille tytöille, on jo nyt ikävä teitä kaikkia<3 Mahtavia uusia tuttavuuksia viikonloppu täynnä.

Nyt minulla onkin ilo paljastaa, että ensi vuonna minulla tulee olemaan kaksi omaa kauneuskilpailua. Nimittäin Miss EW-kisan lisäksi myös Varikkotyttö-kisa tulee saamaan jatkoa!! Voin paljastaa sen verran, että molemmat kisat tulee kasvamaan entisestään ja kaikkea uutta ja mahtavaa on ensi vuodelle luvassa, joten.. Stay Tuned!!!!

Varikkotytöt vaikenee, mutta vain hetkeksi…;))

Varikkotyttö 2017!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *