Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

My kids, my everything<3

IMG_9306
(Kuva Hymy/Otavamedia)

Harvoin postaan lapsistani tänne sen enempää, mutta tänään ajattelin tehdä poikkeuksellisesti heistä ihan omat postaukset, ovathan he iso osa arkeani ja elämässäni kaikessa aina etusijalla. Elämäni on siis hyvin paljon muutakin kuin fitnesstä, treeniä, keikkoja, ysäriä, kuvauksia, Eloweenaa jne. Se on äitinä oloa, eli pyykinpesua, ruoanlaittoa, eväiden tekoa, siivoamista, leipomista, harrastuksiin kuskaamista, koulukyytejä, hoivaamista jne. Vaikka rakastan kaikkea mitä teen, se ihan tavallinen arki menee kaiken muun yli<3

Jessica on esikoiseni. Hän menee tänä kesänä riparille<3 Ei meinaa aina ymmärtää kuinka nopeasti aika kuluu, lapsista sen vasta todella huomaa.

Jessica on perinyt täysin minun luonteen. Todella vahva, määrätietoinen sekä tempperamentiltään aivan kuten minä. Sanonkin häntä luonnekopiokseni:D Murrosikä on tuonut myös meille omat haasteensa, mutta se on ollut mielestäni aina etu, että olin Jessican syntyessä vasta parikymppinen nuori äiti, joten minulla on tuoreessa muistissa vielä omakin teini-ikä ja näen tyttäressäni todella paljon itseäni. Mielestäni olen hyvin rento äiti ja heikkouteni äitinä on se, että pidän molempia lapsiani varmaan ikuisesti mun vauvoina, joita hyvin helposti passaan:’D

Jessica on aina ollut todella liikunnallinen tyttö, mikä on tottakai erittäin hyvä asia. Monien liikuntaharrastuskokeilujen kautta hän löysi jo ihan pienenä oman lajinsa ja pelaa nykyään jalkapalloa SM-tasolla. Hän treenaa päivittäin erittäin kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti.

Viime aikoina Jessica on kiinnostunut myös mallintöistä ja pian hän aloittaakin Tampereella Jenni Aholan ProModel mallitoimistossa. Olin itse tismalleen Jessican ikäinen aloittaessani mallintyöt:)

Jessica on maailman huolehtivin isosisko pikkuveljelleen Jakelle<3 Koulu, harrastukset sekä kaverit vievät tuossa iässä luonnollisesti paljon aikaa, mutta me vietetään myös paljon laadukkaita äiti&tytär hetkiä, jotka on molemmille tärkeitä.  Tiedän, että Jessica tulee pärjäämään elämässään, sillä hän on niin määrätietoinen ja vahva luonne. Myös tyttäreni kielipää on aivan huikea, hän puhuu useita eri kieliä yhtä hyvin kuin äidinkieltään Suomea.

To moon and back<3

IMG_9305

IMG_9304

IMG_9303

IMG_9307 IMG_9308IMG_9318 IMG_9319

IMG_9310 IMG_9311

 

My kids, my everything<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta