Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Eloweena ehdokkaamme esittäytyvät<3

IMG_8324Tällä viikolla upeat eloweena-ehdokkaamme esittäytyivät Miss EW-virallisilla Facebook sivuilla, joten jos et vielä ole käynyt, käy sivuillamme kurkkaamassa ja tutustumassa näihin upeisiin Eloweena-misseihimme! Mitä kaunottaret tekevät työkseen, mitä he harrastavat ja miksi he ovat lähteneet juuri tähän kilpailuun mukaan?

Miss EW 2017 tulee olla luonnollisen kaunis, aidosti oma itsensä, terveet elämäntavat sekä oikeat elämänarvot omaava missi, joka tulee omalla esimerkillään toimimaan loistavana esikuvana etenkin nuorille ja kannustaa sekä rohkaisee heitä hyväksymään itsensä omana itsenään. Olen äärettömän ylpeä tästä koko upeasta kymmeniköstä, sillä he ovat kaikki äärettömän kauniita sekä ulkoisesti että sisäisesti<3

Pian myös Sinä pääset äänestämään omaa Miss EW- suosikkiasi, sillä ennen finaalia Iltalehden lukijat saavat antaa oman äänensä suosikkimissilleen. Tykkää Miss EW-sivusta Facebookissa ja pysyt menossa mukana! Joko olet löytänyt oman suosikkisi?

Tulossa myös Miss EW-kiertue Tallinnaan. Kiertueella tytöt esiintyvät Tunika.fi muotinäytöksissä. Miss EW-virallinen kuvaajamme Mainosstudio Sanna H kuvaa finalistimme Palanderin upealla Kartanolla ja lisäksi kiertueella kruunataan myös Miss EW 2017 Viro!

Miss EW huipentuu 28-29.7.2017 Jämsänkosken Ilveslinnassa käytävään huikeaan finaaliviikonloppuun!!

Olen todella iloinen, että tämä perinteisiä arvoja sekä kauneusihanteita kunnioittava aito kauneuskilpailu saatiin käyntiin juuri tänä vuonna kun Suomi täyttää kunnioitettavat sata vuotta! Tässä kauneuskilpailussa tuodaan esiin myös Suomen historiaa, Suomen upeaa kesätunnelmaa sekä pieni ripaus aitoa Suomifilmien tunnelmaa.

Miss EW 2017- missiehdokkaat ja upeat Suomineidot, kukapa ei olisi näistä äärimmäisen ylpeä<3

IMG_7789 IMG_8722

Eloweena ehdokkaamme esittäytyvät<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!