Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Tourlife

IMG_6295 IMG_6296 IMG_6301

IMG_6308
IMG_6311

IMG_6324Keikkaelämä on hyvää vastapainoa hektiseen arkeen ja itse olen aina nauttinut keikkailusta, sillä siinä pääsee reissaamaan, näkee paljon ihmisiä ja uusia paikkoja, eikä mikään keikka ole koskaan samanlainen.

Tänä viikonloppuna esiinnymme Radio Novan retroristeilyllä ysäriartisti La Bouchen kanssa. Usein keikkaviikonloput ovat hektisiä ja aikataulutettuja siirtymistä paikasta A paikkaan Ö. Mutta tänään sai viettää upean päivän Tukholmassa, nauttia auringosta, nähdä iloisia ihmisiä, upeita paikkoja, shoppailla ilman kiirettä jne. Keikkaelämää parhaimmillaan<3

Loistava lataus illan keikalle! 🙂

Tourlife

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!