Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Photoshooting

Tänään kuvattiin Mainosstudio Sanna H:n kanssa tulevan kesän prokkista Onkiniemen Elixialla:)

Kisadieetti on edennyt hyvin, mutta tämän päivän tankkauspäivä tuli todella tarpeeseen, ollut energiavarastot nimittäin todella tyhjänä tämän viikon. Nyt jaksaa taas treenata ja huomennahan suuntaan Radio Novan Retroristeilylle, esiinnyn siellä ysäriartisti La Bouchen kanssa. Sinne siis kaikki!:)

Tapaturmiltakaan ei olla tällä viikolla vältytty, sillä 4-vuotias Jake poikani kaatui pyörällä ja iski hampaansa asfaltiin, minkä seurauksena etuhammas alkoi heilua:( Nyt sitten hammaslääkärin määräyksestä syödään pari viikkoa soseita, vältetään kovia ruokia ja toivotaan kovasti ettei hammasta tarvitse poistaa, uusi hammas kun kasvaa vasta 6-7 vuotiaana:/ Kyllä täytyy todeta, että on ne pojat kyllä vaan poikia ja osaavat järjestää lukuisia ylimääräisiä sydämentykytyksiä vanhemmilleen!<3

Making of kuvat Mainosstudio Sanna H. Vaatteet KikiFitWear

IMG_5827 IMG_5832 IMG_5837 IMG_5845

Photoshooting

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!