Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Seuraavat kisatavoitteet!

 

IMG_9099

IMG_9100Loppuvuodesta reväytin takareiteni sen verran pahasti, että treeneihin tuli taukoa ja kisatavoitteet meni uusiksi. Loukkaantuminen harmitti todella paljon, sillä se oli ihan omaa huolimattomuuttani. Talvella menin kiireellä tanssitreeneihin ja yhtään lämmittelemättä hyppäsin spagaatiin, joka kuuluu tanssikoreografiaan. Pieni virheasento kroppaa yhtään lämmittelemättä riitti, että jalasta kuului poks ja laji opetti taas hieman nöyryyttä.

Loukkaantumiset kuuluvat urheilijan elämään, niiltä ei voi kokonaan välttyä kun urheilee päivittäin. Loukkaantuminen sai minut arvostamaan liikuntaa taas entistä enemmän ja olemaan kiitollinen jokaisesta treenistä jonka saan tehdä. Liikunta on minulle elämäntapa ja henkireikä, joten olen kiitollinen kun olen taas kunnossa.

Tänään tapasin pitkästä aikaa valmentajani Tapen (Tapani Valkonen). Hän katsoi tämänhetkisen kuntoni ja lukitsimme seuraavat kisat!:) Tai olimme ne jo varovasti lukinneet, mutta hänen piti tietysti nähdä vielä tämänhetkinen kuntoni. Mutta nyt se on virallista! Dieetti starttaa HUOMENNA ja seuraavan kerran nousen kisalavalle 24.6 Italian EM-kisoissa!! Edellisistä kisoista on vierähtänyt aikaa sen verran, että odotan dieettiä sekä matkaani kisalavalle kuin lapsi joulua!! Olen motivoituneempi kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Vaikka motivaatiota on tottakai aina ollut, ilman motivaatiota ei tätä pystyisi tekemään, mutta nyt on asenne ja fiilis niin kohdillaan, että tällä fiiliksellä on hienoa lähteä kohti seuraavia tavoitteita!!

Moni ihmettelee mikä saa aina kisaamaan ja näkemään nälkää? Rakastan haastaa itseäni ja mikä sen palkitsevampaa kuin haastaa itseään lajissa, joka on itselle elämäntapa ja intohimo. Se tunne kun on löytänyt oman juttunsa!!<3 Kisalavalla tottakai kisataan ns. muita vastaan, mutta itse keskityn pääosin siihen omaan tekemiseeni ja pyrin antamaan itsestäni aina siihen mennessä parhaimman version ja kokoajan kehittymään lajissa. Olen saanut matkan varrella aivan upeita ystäviä lajin parista, mikä on ihanaa kun saa jakaa treenikuulumisia ja kokemuksia ihmisten kanssa, joilla on sama intohimo ja polte tähän lajiin. On myös harhaluulo, että kisadieetillä tarvitsee nähdä nälkää. Mitään kovin mullistavaa muutosta ei ruokailutottumuksiini tule, sillä pyrin syömään off-seasonillakin puhtaasti ja säännöllisesti, dieetillä vain karsitaan ihan kaikki turhat pois ja ruoat käy vaa’an kautta, mutta itseasiassa dieetin ihanuutta on, että olet pirteämpi ja energisempi kun syöt niin puhtaasti ja säännöllisesti. Viimeiset viikot tietysti aina hieman painaa, mutta 12viikkoa on lyhyt aika ihmisen elämässä ja jos lähtötilanne on hyvä, dieettikin on aina sitä helpompi:)

Oli myös palkitsevaa kuulla valmentajan palaute lähtökunnosta. Kehitystä on kuulemma taas tullut, eli ei ole turhaan salilla hikoiltu;) Valmentajalla on tulevasta kovat odotukset, mikä vain lisäsi omaa motivaatiota! Nyt pääsette taas pitkästä aikaa seuraamaan kisamatkaani kun viides kisadieettini starttaa! Lupaan tehdä töitä sata lasissa niin, että kisalavalla nähdään tähän mennessä kovin kisakuntoni! Aiheeseen liittyen tulossa myös muitakin uutisia, mutta niistä lisää lähiviikkoina.. Stay Tuned..;)))

Kuvien mustat treenihousut sekä kovassakin treeneissä todella istuvat urheiluliivit (kuvissa) https://kikifitwear.com/ (Kiki Fitwear myös Facebookissa & instagramissa!)

Treenin ja oikean ruokavalion tukena käytössäni on parhaat lisäravinteet  www.sportsnutrition.fi (Sportsnutrition myös Facebookissa & instagramissa!)

IMG_8493 IMG_9029

 

Seuraavat kisatavoitteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta