50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Paluu arkeen..

IMG_8962Loman jälkeen levänneenä ja rentoutuneena on niin ihana palata arkeen.. Niinhän sitä voisi luulla!

Maanantai ja päälle iskee niin kova migreeni, että se lamaannuttaa minut ja saa vaipumaan kesken päivää sängynpohjalle. Yöllä valvotaan pojan kanssa; varma kevään merkki kun katupölyt jyllää ja siitepölyjen kukinta on alkanut ja perheeseemme saapuu allergiat niiden mukana, jotka tuttuun tapaan valvottaa meitä kaikkia.

Kelloja on siirretty kesäaikaan ja edellispäivän migreeni ja huonosti nukuttu yö tuntuu vielä tiistai aamuna kun kello soi. Saa miettimään mikä järki edes on kellojen siirtämisessä??

Lapset kouluun & tarhaan ja itse salille. Treeni kulkee ja päivä näyttää sittenkin käynnistyvän, kunnes treenin päätteeksi kotimatkalla täysinäinen palautusjuoma kaatuu auton penkille ja valuu ennätysvauhtia penkeille sekä auton etu-että takaosaan pitkin lattioita. Kasa lukemattomia sähköposteja odottaa, luvassa ensin pakollinen auton suursiivous. Järjetön viima meinaa viedä mennessään ja pölyt tuulee päin naamaa ja keuhkoihin, ensi yönäkään ei tarvitse hengittää ja nukkua. Kalenteriin nopea vilkaisu ja huomaat merkinneesi itsellesi päällekkäisbuukkauksia..

Joko saa mennä uudelle lomalle???

IMG_8839

 

Paluu arkeen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *