Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Postaus hiustensa kanssa kamppaileville

IMG_3348
Mun oli ihan pakko tehdä ihan oma postaus tästä, sillä löysin vihdoin ratkaisun mun ikuiseen hiusongelmaan, vaikka luulin ettei siihen edes ole ratkaisua! Tää postaus on suunnattu enemmänkin naisille, heille jotka säännöllisesti tuskailevat hiustenlaiton kanssa.

Minulla on todella paksut hiukset, mikä on tietysti kiva asia ja mistä pitää olla kiitollinen. Minulta kysytään jatkuvasti onko minulla hiustenpidennykset tai tuuhennukset. Kampaajalle tarvii varata aina normaalia pidempi aika, sillä hiusten käsittelyyn kuluu normaalia enemmän aikaa. Viimeksi kampaaja joutui vaihtamaan normaalia fööniä kesken kuivaksen johonkin tehofööniin kun sitä hiusta nyt tosiaan on.. Tämä aiheuttaa myös luonnollisesti sen, että hiusten laittamiseen täytyy aina varata aikaa runsaasti ja arkena helpoin ja nopein (sekä myös se tylsin!) vaihtoehto on kiskaista hiukset vain ponnarille. Työssäni esiintyjänä hiusten laitto on kuitenkin jatkuvaa ja toisinaan myös kiireen keskellä haastavaa.

Minulla oli vuosia käytössä mielestäni markkinoiden paras muotoilurauta ghd, joka sitten pari viikkoa sitten sanoi sopimuksensa irti. Se kuitenkin oli palvellut minua uskollisesti päivittäin jo vuosia ja johon olin ollut aina tyytyväinen. Lainasin viikon verran tyttäreni muotoilurautaa, joka on ihan perusmarkettien muotoilurauta. Huomasin, että perusraudalla hiusteni laitto vain piteni ja oli jopa hieman tuskaa sekä turhaa.

Onneksi kävin sitten kampaajallani Session Salonissa (sijaitsee täällä Tampereella Hallituskadulla) joka viimeisteli upeasti hiukseni. Jo viimeksi katsoin kuinka nopeasti kampaajani loihti minulle upeat kiharat. Kukaan kampaaja ei ole pystynyt tekemään niin upeita kiharoita minulle siinä ajassa ja kysyinkin mitä rautaa he oikein käyttävät?? Hän esitteli raudan minulle ja harmitteli kun oli itse ostanut ghd:n juuri ennen kuin nuo raudat tulivat markkinoille, sillä hänkin oli työssään huomannut kuinka mieletön tuo rauta on! Rauta on myös upeasti kullattu minkä ansiosta vielä hellävaraisempi hiuksille, mutta todella tehokas. Koska oma rautani oli hajonnut, päätin, että voisin ostaa sen tilalle tuon kyseisen raudan. Luulin ettei ghd:tä parempaa rautaa voisi haastaville hiuksilleni olla, joten hieman jännitin ensimmäistä hiustenlaittoa ja pelkäsin olinko sortunut vain myyntipuheisiin. Mutta voi taivas!!! Miksei tuosta raudasta ole jo julistettu ihan joka puolella!!!? Siis jokaisen hiustensa kanssa kamppailevan naisen kuuluisi saada tietää tuosta raudasta!!<3

IMG_3111 IMG_3165 IMG_3315

Minulla ei kovin usein nähdä kiharoita, sillä niiden laitto on kestänyt aina niin kauan etten jaksa kähertää kovin usein. Mutta nyt kun testasin kiharoita, ne oli puolet nopeampi laittaa mitä ennen ja kiharat kestivät upeina kauan! Myös perus suoristukseen menee yleensä aikaa kohtuuttoman paljon kun on paksut ja hieman taipuvaiset hiukset, mutta nyt tuli hetkessä upeat hiukset aivan kuin kampaajallakäynnin jälkeen! Tämä ihana rauta toi minulle aamuihin huomattavasti enemmän lisäaikaa ja takaa huomattavasti mieluisammat valmistautumiset keikkoille, kuvauksiin ja esiintymisiin, joissa hiusten tarvii olla aina huolitellut. Ja tästedes luultavasti arkenakin jaksan laittaa muutakin kun ponnarin:) Kuka ikinä on siis keksinytkin tämän, ansaitsee monta virtuaalihalausta!!!!

Session Salon Tampere myy näitä kyseisiä Hot Tools Professional-rautoja ja niitä on saatavana myös heidän verkkokaupastaan. Lukijani saavat AINA -10% kaikista heidän normihintaisista tuotteistaan heidän verkkokaupasta!! Alekoodi: HPKMSS

Huomaathan, että Session Salon Tampere tarjoaa jokaiselle ensimmäiselle uudelle asiakkaalleen kampaamokäynnin -50%, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Samalla voit itse testata tuota rautaa siellä, niin tiedät mistä puhun!! Raudan hinta oli alle 160€. Moni voi säikähtää hintaa, sillä perus rautoja saa marketeista muutamalla kympillä, mutta koska rauta kestää vuosia päivittäistä käyttöä ja takaa sinulle oikeasti upean lopputuloksen niin hinta ei todellakaan ole paha. Laadusta kannattaa todella maksaa.

Hiukset on naisen kruunu ja aika on rahaa. Että voikin nainen olla onnellinen kun löytää ratkaisun ikuiseen hiusongelmaan jonka luuli olevan ikuinen ongelma!! So Happy me!!:)))

IMG_3340

Postaus hiustensa kanssa kamppaileville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!