Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Henkinen minä

imageMinulla on pienestä asti ollut herkkyys nähdä asioita mitä moni ei näe, näen myös enneunia ja aavistan tulevia tapahtumia. Koko lapsuuden sekä nuoruuden koin ahdistusta tästä herkkyydestä enkä halunnut juuri puhua siitä muille. Nyt olen oppinut ymmärtämään, että tuo herkkyys nähdä ja kokea asioita on lahja ja rikkaus, mitä kaikille ei anneta. Nykyään olen ylpeä, että olen saanut tämän herkkyyslahjan ja olen alkanut myös opiskella tätä lisää, sillä enää aihe ei pelota minua vaan olen halunnut oppia omasta henkisyydestäni lisää.

Kuten olen aiemmin kertonut, olen opiskellut itseni myös Reiki-hoitajaksi (reiki on energiahoitoa, luonnollisen parantamisen menetelmä, jota on käytetty jo yli tuhat vuotta eri maissa, kulttuureissa ja eri uskonnoissa.)

Viikonloppuna kävin jälleen tunnetun meedion Matti Porkan ja henkimaailman asiantuntijan Lotta-Josefiina Mansikan kurssilla oppimassa omasta henkisyydestäni taas lisää.

Elämä on matka ja me kaikki olemme täällä oppimassa. Asioilla mitä me täällä koetaan ja ihmisillä joihin me tutustutaan, saattaa olla suurempi tarkoitus mitä me edes itse aina ymmärretään. Kaikki opettaa ja kasvattaa meitä ja vie meitä kohti sitä minää, joka meistä on tarkoitus tulla❤️

image

Henkinen minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta