Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Ilmettä pirteämmäksi:)

image

image image imageAjatusmaailmani on toisinaan hieman ristiriidassa työni kanssa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että sisäinen kauneus määrittelee oikean kauneuden ja olen luonnollisuuden puolestapuhuja. Työni esiintyjänä, mallina ja kauneuskisojen tuottajana vaatii minua olemaan kuitenkin paljon esillä ja siitä syystä joudun olemaan myös hieman ulkonäkökeskeinen. Myös fitness harrastukseni on arvostelulaji.

Arkena treenaan paljon ja salilla minut näkee lähes aina ilman meikkiä ja kotona olen pullantuoksuinen ja virkkaava kotiäiti. Työssäni lavalla, kuvauksissa, tapahtumissa sekä palavereissa olen kuitenkin aina esillä ja aina laitettuna. Työni sekä harrastukseni myötä reagoin pieniinkin ikääntymisen merkkeihin herkästi. Meikillä saa piristettyä väsynyttäkin ilmettä helposti, mutta ilman meikkiä sitä toisinaan voi näyttää hyvin levänneenäkin väsyneeltä. Huomasin, että kisadieetti sekä kesä kuivattivat ihoa ja syksyn koittaessa kasvoni näyttivät väsyneemmiltä. Luulen että perheessämme vallitseva murrosikä sekä uhmaikä on myös tehnyt äitiin tehtävänsä:’D Ja koska haluan arkena antaa ihon levätä meikeistä ja haluan kuitenkin näyttää myös ilman meikkiä freshiltä ja pirteältä, kävin piristämässä ilmettä Tiina Jylhän käsissä hyaluronihappohoidossa. Lisäksi kasvojeni ihoa hemmoteltiin princess fillerillä joka myös kosteuttaa kuivaa ihoa.

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se mm. pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitoen itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä.
Princess®Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta.

Elämässä ulkonäkö on ehkä ihmisen turhin stressin aihe, mutta  samalla myös yksi yleisin. Elämme hyvin ulkonäkökeskeistä aikaa. Ihmisethän arvostelee (monesti myös huomaamattaan) niin toisiaan kuin ennenkaikkea itseään. Teemme (ehkä tiedostamattamme) ensivaikutelman toisesta mm. ulkonäön perusteella, kun tapaamme jonkun saatamme kommentoida kuinka hyvältä/väsyneeltä tämä näyttää, ihastumme kumppanimme ulkonäköön. Saatamme huomaamattamme kiinnittää huomiota toisten ulkonäköön esim. kävellessämme kadulla, lukiessamme lehtiä tai katsoessamme tv:tä. Meikkaamme, siistimme kulmia ja käymme kampaajalla näyttääksemme hyvältä. Toiset käyvät kynsihuollossa, toiset käyttää irtoripsiä, käy rusketuksessa jne.. Väitän myös, että ihmiset kuntoilevat ja pudottavat painoaan tietysti ennenkaikkea voidakseen paremmin, mutta myös näyttääkseen hyvältä. Jokainen vilkaisee sinne peiliin joka aamu ja pääasiahan on, että itse on tyytyväinen mitä siellä näkee ja ennenkaikkea, että on hyvä olla itsensä kanssa. Jokaisella on omat kikkakolmosensa näyttääkseen parhaimman version itsestään. Oma hyvinvointi ja itsevarmuus heijastuu kaikkeen mitä teet ja olet. Kauneus on aina katsojan silmässä ja ihan oikeastihan se kauneus lähtee sisältä päin ja vain se ihan oikeasti merkitsee. Mutta kukapa meistä haluaa näyttää väsyneeltä jos ei ole pakko?:)

Ennen hoitoa joku saattoi kysyä minulta hyvin nukutun yönkin jälkeen olenko väsynyt. Hoidon jälkeen olen törmännyt mm. seuraaviin kommentteihin; vaikutatpa energiseltä tänään. Oletko käynyt kampaajalla? Näytätpä tänään hyvältä! (Vaikka olen nukkunut ehkä jopa huonosti:)

Tähän loppuun mulla on jouluun asti kestävä tarjous kaikille blogini lukijoille; princess fillerit kaikki290€ ( ovh 490€. ( myös lahjakortit!) The Look kauneusklinikoista!

image

Ilmettä pirteämmäksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *