Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Paha maailma

Viime aikoina on taas otsikoissa ollut yksi suosikkinäyttelijöistäni Jennifer Aniston. Hänet oli kuvattu jälleen bikineissä ja koska vatsa ei juuri kuvaushetkellä ollut aivan litteä, mediassa päätettiin taas pistää ties monennenko kerran mahdolliset raskaushuhut maailmanlaajuisesti käyntiin. Käy jo kieltämättä hieman sääliksi jatkuvat häneen kohdistuvat raskausutelut ja vatsan syynäys missä hän ikinä liikkuu. Aihe voi olla todella arka hänelle, voihan olla ettei hän syystä tai toisesta voi edes saada lasta, asia kun ei aina ole itsestäänselvää. Eikö jokaisen aikuisten ihmisen kuuluisi tietää, että henkilökohtaisia asioita ei edes kuulu toisilta kysellä. Mutta vielä pahempaa, että media luo jatkuvasti kuvaa, että normaali vatsan turvotus ei ole normaalia. Nuoret tytöt, jotka kamppailevat itsetunto ongelmien kanssa tässä jo muutenkin liian pinnallisessa maailmassa, saavat näiden uutisten ansiosta käsityksen, että vain tikkulaiha on normaalia ja kaunista tai esimerkiksi syötyään kokevat normaalin vatsan turvotuksen olevan epänormaalia ja kokevat huonommuuden tunnetta.

Puhumattakaan näistä viime aikaisista todella järkyttävistä uutisista mille ei löydy edes sanoja. Järkyttävää lukea lähes päivittäin kuinka viattomat ihmiset joutuvat jatkuvasti kärsimään läpeensä pahojen ihmisten takia. Maailman pahuus vetää hiljaiseksi.

Miksi nykyään oikean ja väärän tunnistaminen ei ole aikuisilta ollenkaan itsestäänselvää? Maailma on kokoajan pinnallisempi ja pahempi paikka ja välillä tekisi mieli eristäytyä siitä kaikesta ja vain suojata omat rakkaimmat lapsensa<3

image image

Paha maailma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *