Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Liikkumisen iloa

image image

image imageKesällä aamulenkit on ihan paras tapa aloittaa päivä! Aurinko, lintujen laulu ja kesän tuoksu❤️

Kaksi edellistä kesää olen ollut hyvin tiukalla kisadieetillä, jonka vuoksi kesät on mennyt itseltä hieman ohi. Rankat treenit ja tiukka dieetti vaatii veronsa, eikä silloin jaksa viettää sosiaalista elämää oikeastaan yhtään enempää mitä on pakko. Edellisten kisojen jälkeen päätinkin, että nyt nautin hyvällä omallatunnolla tästä kesästä!

Olen nyt antanut itselleni luvan hieman herkutella ja liikkunut ennenkaikkea liikkumisen ilosta. Käynyt kokeilemassa itselleni uusia ryhmäliikuntatunteja, yhdistänyt lenkkeilyyn ystävien tapaamista ja suunnitellut treenit fiiliksen mukaan ja kroppaani kuunnellen. Ja jos on väsyttänyt, olen jättänyt treenit välistä. Aamulenkillä olen saattanut jäädä poimimaan kukkia tai ihailemaan maisemia. Kun on tottunut treenaamaan tavoitteellisesti ja kovaa sekä kokoajan, treeni muuttuu väkisin ainakin välillä suorittamiseksi. Jos aina vain suorittaa, on riski, että liikkumisesta tulee pakkopullaa ja syy miksi olet joskus aloittanut unohtuu.

Liikunta on itselleni henkireikä ja fitness elämäntapa, mutta nyt olen ottanut rennosti ja liikkunut puhtaasti liikkumisen ilosta. Ja niin vaan se pieni kipinä seuraaviin kisoihin alkaa taas nostaa pikkuhiljaa päätään kun on antanut kropan ja pään hieman huilia ja ottanut kisojen jälkeen hieman iisimmin:)

Parasta kun se on elämäntapa mistä osaa nauttia❤️

Better Bodies setti Fit4you 🙂

 

Liikkumisen iloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!