50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Kuvauspäivä

Eilen piipahdin Seiskan studiolla kertomassa fitness kuulumisiani, kuinka kisadieetti on sujunut ja mitä matka kohti kisalavaa vaatii.

Seiskan studiolta kiirehdin Vantaalle kuvauksiin. Kävin Sportsnutritionilla kertomassa mitkä heidän tuotteistaan on ollut mun käytössä dieetillä ja miksi. Matkaan tarttui mukaan mun dieetin pelastus, ehdoton suosikki uutuus; jääkahvi proteiini! Maku on jotain taivaallista ja nautin jääkahvi proteiinin aamupuuron yhteydessä. Aamiainen on mun tämän hetkisistä aterioista se paras kun saa puuron ja jääkahvin : D Tämä tuote tulee ehdottomasti jäämään kisojen jälkeiseen ruokavaliooni!

Pidettiin myös tehokas palaveri ihanan Car Babe tuotantotiimin kanssa ja tämän vuoden Car Babe kisasta tuleekin entistä sähäkämpi! Olen todella ylpeä, että saan edustaa tätä upeaa kisaa ja olla osana meidän upeaa tiimiä! Kohta pistetään tuotannon kanssa hihat heilumaan, stay tuned..; )

Päivän päätteeksi kävin sovittamassa vielä mun kisabikinit, jotka mulle loihtii Tanja Soilas/Sammakko Prinsessa. Tulossa kertakaikkiaan niin upeat bikinit, etten malta odottaa, image image image
image imageettä saan pukea ne päälle < 3

Kuvauspäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *