Kiristelyä..

Tällä dieetillä en ole ollut kovin aktiivinen ottamaan väliaikakunto-kuvia, sillä on tuntunut tyhmälle ottaa kuvia kun työ on vielä ihan kesken! Mutta koska niitä minulta kovasti pyydetään, niin olen niitä nyt silloin tällöin koittanut ottaa:) Dieettiväsy alkaa painaa, mutta kyllä se kroppa pikkuhiljaa tiivistyy. Nälkä ja väsy alkaa olla jo kova ja dieetti jo todella tuntuu, mutta kummasti jaksaa treenit vielä puristaa täysillä. Tässä kohtaa käytetään sitä tahdonvoimaa! Vajaa kolme viikkoa vielä aikaa kuoria se The kisakunto sieltä esiin;) Nämä viimeiset viikot on ehdottomasti ne dieetin raskaimmat, mutta myös ne palkitsevimmat kun kunto menee joka päivä eteenpäin ja pikkuhiljaa alkaa nähdä kovan työn tulokset. Viimeiset viikot tehdään vielä täysillä töitä!😬image image

Kiristelyä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *