Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Hemmottelua

imageimage image image imageimage image

Alkuviikosta kävin Hyvinvointistudio Divinossa jälleen kuivakuppauksessa&hieronnassa. Muutama kuukausi sitten kun kävin ensimmäistä kertaa kuivakuppauksessa, huomasin sen avaavan lihasjumit niin tehokkaasti, että olen käynyt sen jälkeen ihan säännöllisesti kyseisessä hoidossa. Käsittelyn jälkeen olen huomannut nukkuvani paremmin enkä ole enää kärsinyt migreenistä. Näin kisadieetillä kun kroppa on muutenkin kovilla, hieronta on vielä erityisen tärkeässä roolissa kisoihin valmistautuessa. Dieetillä kaikki rentoutus ja hemmottelu on muutenkin erittäin tervetullutta.

Tänään kävin Divinossa jälleen, tälläkertaa huoltamassa kynnet ja taas tuli niin ihanat! Väriksi valittiin mun ikuinen kestosuosikki eli nudet, joihin tottakai ripaus swarovskia<3

Hyvinvointistudio Divino sijaitsee ihan Tampereen ydin keskustassa ja heillä on aina ilo asioida! Nyt kun äitienpäivä lähestyy, muista myös hemmottelu lahjakortit; jokaisen äidin ansaittu toivelahja!!image

Hemmottelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!