Hiukset on naisen kruunu

Tänään ihana luottokampaajani Hanna /Koreus Designhair Tampere, loihti taas uutta väriä hiuksiini. Tehtiin myös Olaplex-tehohoito, jonka haluan ehdottomasti aina kampaajalla käynnin yhteydessä, sillä haluan, että hiukseni voivat hyvin. Olaplex on ensimmäinen tehohoito, jonka tuntee hiuksissa vielä monta pesua myöhemminkin, hiukset on ihanan silkkiset ja hyvinvoivat pitkään. Ihanaa hemmottelua, sillä Hanna tekee aina myös taivaallisen hieronnan hiusten pesun yhteydessä. Lopuksi Hanna loihti vielä ihanan lettikampauksen! Rakastan lettikampauksia yli kaiken, minussa asuu pieni Elovena:)image image image imageimage

Hiukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla www.koreus.fi

Hiukset on naisen kruunu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *