Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Miehet nauttii kun nainen nalkuttaa!

image
image
Tänään mä sen tajusin! Miehet tosiaan nauttii kun nainen nalkuttaa! Sen on kertakaikkiaan pakko olla niin.

Miksi muuten mies kerta toisensa jälkeen jättää roskat tiskipöydälle (eikä puolen metrin päässä olevaan roskikseen!), jättää päivittäin vaatteet lattialle (eikä niiden edessä olevaan vaatekaappiin), tai JOS sellainen ihme tapahtuu, että vaatteet on löytänyt tiensä kaappiin, ne on siellä vähintään nurinperin sullottu yhteen myttyyn ja kaapin ovi suljettu äkkiä perässä (pois silmistä pois mielestä)!

Tai jos jotain esim. kotityötä pyytää tekemään, se pitää pyytää ensin kauniisti, lopulta vähemmän kauniisti ja lopuksi nalkuttamalla, jonka jälkeen vasta tehtävä suoritetaan. Vaikka jo ensimmäisten pyyntöjen kohdalla molemmat tietää, että seuraavaksi on sitten luvassa sitä nalkutusta.

Jos ihan vaikka näin esimerkkinä vuoden aikana lähes päivittäin edellämainituista on ensin hienovaraisesti vihjaillut, sitten ystävällisesti huomauttanut, lopulta päivittäin nalkuttanut ja silti EDELLEEN roskat löytyy tiskipöydältä ja vaatteet pitkin lattioita tai vaatekaapissa jäätävässä mytyssä, ja lamppu vaihdetaan vasta kun nalkutusvaihde on maximilla, niin täytyy tässä kohtaa vain todeta, että sen vaan täytyy olla niin, että miehet nauttii kun naiset nalkuttaa!!

Eipä mulla tänään muuta!;)

Miehet nauttii kun nainen nalkuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *