Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Valmentajan tuomio


image imagePari päivää meni Helsingissä kuvausten merkeissä ja samalla valmentajani Tapani ’Tape’ Valkoinen katsoi tämän hetkisen kunnon, mikä on aina yhtä jännittävää! Aikataulussa ollaan niin hyvin, että nyt jätettiin ylimääräiset aamuaerobiset ja keskitytään vain lihaskuntoon. Sain myös vapaasyöntipäivän, eli tänään saan hyvällä omalla tunnolla syödä ilman vaakaa ja ohi tiukan ruokavalion. Sitä voisi kuvitella, että kun valmentaja antaa vapaasyöntipäivän ilman huonoa omaatuntoa, että peto on irti! Mutta noudatan silti ruokavaliotani, lisään vain määriä ja tankkaan hyviä hiilareita. Tankkauspäivä tulee tarpeeseen niin henkisesti kuin fyysisesti. Mun kroppa ottaa dieetin vastaan todella hyvin ja tuloksia tulee aina nopeassa aikataulussa, ikinä ei ole tullut kunnon kanssa kiire kisalavalle. Siinä on ollut apuna se, ettei nosta off-seasonilla painoa kovin paljoa, viimeksi offpainoa tuli +5kg. Se on mielestäni itselleni juuri sopiva.

Kroppa on kieltämättä tällähetkellä aika tyhjä, tänään sitten niitä lihaksia täytetään. Tankkauspäivän jälkeen jaksaa taas treenata kovaa ja mieli on taas pitkään virkeämpi:)

Ruokavalioni toimii tällähetkellä erittäin hyvin, joten ei lähdetty muuttamaan mitään. Huomenna palaan taas normaaliin vähäkaloriseen ruokavaliooni 1200kcal/pv. Tänään nautin! 🙂

Koska treenikassi on mulla jatkuvassa käytössä, päätin tilata itselleni Better Bodies Duffel Bagin, mikä on paras hankinta pitkään aikaan! Treenikassin saa muunnettua myös selkärepuksi, mikä on ihan mahtava ominaisuus kesällä pyöräillessä!! Voit hankkia omasi osoitteesta www.fit4you (värinä pinkki tai musta)

Kuvan asu myös Fit4You.

 

Valmentajan tuomio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta