50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

fitness arkea

1,5viikkoa kisadieettiä takana. Arki pyörii fitneksen ympärillä taas enemmän kuin vähemmän.

Eilinen päivä meni Jämsässä töiden merkeissä ja päivän päätteeksi alan konkari veti mulle kunnon jalkatreenit. Itselleni oli joskus kynnys ottaa salilla joltain toiselta käskyjä vastaan ja tehdä mitä käskettiin, mutta nykyään aina kuin vain mahdollista, otan treeniapua erittäin mielelläni vastaan. Kun toinen on vieressä piiskaamassa, sitä poistuu omalta mukavuusalueeltaan paljon rohkeammin kuin yksin treenatessa. Kannattaa opetella nauttimaan myös siitä kuinka paljon toisilta voi lajista oppia ja kuinka paljon sitä kautta voi itseään kehittää!

Dieetin myötä alkoi taas aamuaerobiset, mistä moni ei tykkää ollenkaan, mutta itse meinaan olla innokkaampi tekemään aerobisia mitä valmentaja määrää. Aerobiset vaihtelee nyt spinningin, tanssituntien ja aamulenkin välillä. Energisimmilläni olen aamulla. Nautin kun saan juosta ja kävellä ulkona luonnossa kun muu perhe vielä jää kääntämään kylkeä ja kadut on vielä hiljaisia. Fiiliksen mukaan välillä kuuntelen musiikkia ja välillä vain keskityn omiin ajatuksiini tai kuuntelen luonnon ääniä. Pitkästä aikaa otin käyttööni taas nilkkapainot, jotka tehostaa lenkkejä, etenkin porrastreeniin lisäpainot tuo hyvää lisätehoa!

Päivän ruoat koostuu seuraavista; kaurapuuroa, kanaa ja riisiä, munanvalkuaisia, salaattia.. Maitorahkaa ja banaania on ollut joka päivä ikävä ja mikä hassuinta. Joka kerta kun kisadieetti alkaa, sitä alkaa tehdä mieli ruokia mitä ei normaalisti edes tekisi mieli syödä! Uskon, että tämä liittyy psykologiaan. Kun tietää, että nyt ei tiettyjä juttuja saa syödä, sitä alkaakin muka haluta juuri niitä kun ne on niitä kiellettyjä. Joka dieetillä sama juttu. Jonkinlainen kielletyn hedelmän dieetti-ilmiö:D

Tänään hierottiin treenin päälle taas lihasjumeja auki. Olen ylpeä, että olen pitänyt uudenvuoden lupauksestani kiinni ja panostanut entistä enemmän kehonhuoltoon. Säännöllinen hieronnassa käynti ja kuivakuppaus on todella kannattanut; treeni kulkee paremmin, migreeni on poissa ja mieli on virkeä kun yöt nukkuu hyvin. HyvinvointiStudio Divino palvelee aivan Tampereen ydinkeskustassa. Suosittelen kaikille lämpimästi.

Tyylikkäät asut treeniin valitsen osoitteesta www.fit4you.fi jonka löydät myös Facebookista sekä instagramista. Tykkää ja seuraa Fit4you, niin näet ensimmäisenä kaikki uutuudet sekä mahtavat tarjoukset!

image image image

fitness arkea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *