100€ PELIRAHAA
&
100 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Gutsille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 100 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Book of Deadiin!

Kisakausi on startannut!

Ensiksikin, on ollut kiva lukea teidän palautteita, kiitos niistä kaikille❤️ Jatkossakin mulle saa laittaa postia ja myös toivepostauksia otan vastaan ja pyrin niitä toteuttamaan.

Mutta taas mennään! Nyt aletaan kuoria sitä kuntoa taas esiin. Dieetti alkoi lauantaina ja sata lasissa mennään kohti kesäkuuta ja Italian Ms.Olympia kisoja. Jokainen dieetti on ollut tähän mennessä erilainen ja onkin kiva katsoa millä fiiliksillä tuleva taival mennään ja mitä kaikkea uutta ja ihmeellistä matkan varrella taas opitaan! Tuttuun tapaan verta, hikeä ja kyyneliä:’D

Tulossa siis mm. tilannekatsauksia ja kehityskuvia. Pääsette myös kurkistamaan mitä mä dieetillä syön ja kuinka treenaan. Lisäksi testailen myös erilaisia välineitä ja hoitoja, joiden luvataan tehostavan tuloksia yhdistettynä oikeaan ruokavalioon ja treeniin. Eli uusia vinkkejä tulossa meille kaikille kisakunnon tai kesäkunnon metsästäjille:) Luonnollisesti blogi käsittelee kisoihin asti taas entistä enemmän Fitnesstä, mutta tuttuun tapaani kirjoitan toki myös paljon muustakin:)

Tällähetkellä mun aamu lähtee käyntiin 40g kaurapuurolla ja viidellä munanvalkuaisella, tai jos haluan vaihtelua, sama setti mutta paistetaan. Eli puuro valkuaisilla tai valkuaiset kaurahiutaleilla:) Aamupalan yhteydessä otan Sportsnutritionin porevitamiinin, monivitamiinin, omegat ja rasvanpolttajat. Toimii! Kolmena aamuna viikossa teen aamulenkin ennen aamiaista tyhjään vatsaan.

Kisadieetillä musta tulee entistäkin mukavuudenhaluisempi, siispä tilaan fit4you:lta vaatteet myös mun arkeen. Kotona viihdyn parhaiten verkkareissa ja mun uus suosikkisetti on Better Bodiesin kevätuutuus!

Säkin voit tilata omasi osoitteesta www.fit4you.net

image

image image image image

 

Kisakausi on startannut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *