50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Kohta se taas alkaa..

image imageNimittäin kisadieetti!:)

Pääsiäisenä aletaan taas kiristelemään ja kuorimaan kuntoa esiin. Kisadieetti on se mihin monella tämä homma kaatuu. Se vaatii itseltäkin hyvin paljon tahtoa ja päättäväisyyttä. Motivaatiota pitää olla ja toiset päivät ovat parempia kuin toiset. Mutta kisapäivänä se kaikki onkin sitten aina sen arvoista. Työn tulokset palkitsee ne vaikeimmatkin päivät. Jos se olisi helppoa, ei se olisi tavoittelemisen arvoista!

Kisadieetillä elämä väkisin hieman muuttuu. Elämä pyörii fitneksen ympärillä normaalia enemmän, sosiaaliset suhteet kärsii kun aikaa ja energiaa ei vain ole. Ohjelmaan lisätään aerobista ja ruokaa aletaan vähentämään. Vettä juodaan vähintään 4-6litraa, joten kaikki leffassakäynnit ym. jää automaattisesti kisoihin asti pois. Siitä vaan ei nauti kun jo alkuteksteissä on kupla otsassa. Kisadieetillä en myöskään viihdy ostoksilla, ihmishälinä alkaa jossain vaiheessa dieettiä ahdistamaan. Monet kissanristiäiset jää myös väliin. Ei siitä vaan nauti kun muut herkuttelee ja juhlii ja itse koitat vaivihkaa syödä omat kanat ja riisit purkista. Kaikki on vapaa ehtoista ja teen tätä omasta tahdostani, mutta on selvä, että matka vaatii uhrauksiakin. Itse en näe sitä huonona asiana.

Loppuvaiheessa dieettiä ei kommelluksiltakaan voi välttyä. Kun kaloreita lasketaan, töiden, lapsiarjen ja kodinhoidon lisäksi treenit on kovia ja yöunet alkaa olla hieman katkonaisia, aivot alkaa tehdä kepposia.

Edellisillä kisadieetillä olen löytänyt mitä ihmeellisempiä asioita ja esineitä jääkaapista; puhelimista hammastahnoihin ja tekstiileihin. On täysin normaalia, että tavarat löytyy mitä ihmeellisemmistä paikoista. Oikeastaan tavarat dieetillä löytyy useammin kaikkialta muualta kuin omalta paikaltaan.

Hiuksia pestessä saattaa ihmetellä shampoon koostumusta kunnes kerta toisensa jälkeen huomaa pesevänsä hiukset saippualla!

Auton tankkaaminen on aina yhtä jännittävää dieetin loppuvaiheessa. Bensakorkki jää yleensä aina auki tai olen muka tankannut, mutta en kohta enää muista etten tankannutkaan. Siinä sitten ajan edestakaisin ympäri huoltoasemaa. Kerran olin unohtanut asettaa auton P-tilaan kun menin maksamaan ostokseni kassalle. Palatessani auto oli lipunut minua vastaan huoltoaseman oven eteen!

Kauppareissut muuttuu jossain kohtaa painajaiseksi kun pitää koittaa muistaa monta asiaa ja se ihmishälinä ja meteli alkaa todella häiritä keskittymistä. Minulle on käynyt monesti niin, että olen vain tuijottanut hyllyjä ja lopulta tunnin tuijottelun jälkeen lähtenyt kaupasta ilman ostoksia. Ollut pakko mennä kotiin tekemään kauppalappu!

Kerran olin lähdössä keikalle Helsinkiin 90’s festareille esiintymään, kun unohdin jo Tampereella tienristeyksessä mihin olinkaan menossa! En kertakaikkiaan muistanut ja mietin mihin suuntaan piti lähteä?! Ajettuani jonkun matkaa piti lopulta pysähtyä kalenterista selvittämään mikä päivä oli ja mihin olin menossa!

Kalenterimerkinnät ovat myös mielenkiintoisia. Useita muistiinpanoja, joissa on klo aika ja päivämäärä, mutta missään ei lue mitä tai missä pitää olla. Usein nousee kylmä hiki kun lukee dieetillä tehtyjä kalenteri muistiinpanoja!

Ensimmäisellä kisadieetillä opin myös sen, että lasten karkkipäivä nameja ei voi ostaa etukäteen! Dieetillä olet kuin vainukoira, haistat herkut kaukaa:D Kerran yöllä heräsin keittiöstä puoliksi syöty suklaapatukka kädessä! Olin KÄVELLYT UNISSANI lasten namilaatikolle ja unissani syönyt puolikkaan suklaapatukan, kunnes heräsin ja havahduin ihmeissäni mitä ihmettä teen?! Vielä tänäkin päivänä tuo unissakävely herättää hilpeyttä.

Kesken oman lauseen unohtaa mistä puhuu tai unohtaa mistä toinen puhuu! Tämä on kiusallisinta etenkin työpalavereissa, mutta kisadieetillä valitettavasti jatkuvaa!!!

Onneksi kanssaihmiset ovat dieetillä hyvin ymmärtäväisiä. Sitä osaa itsekin ottaa jo huumorilla etenkin tuon kisoja edeltävän kuukauden. Sitä tietää, että kisojen jälkeen muisti taas onneksi palautuu:D Toisaalta tiedostan myös, että olen vaatinut itseltäni aiemmilla dieeteillä liikaa. Olen kisadieetillä hoitanut viikolla päivätyöt, viikonloppuisin keikkailun ympäri Eurooppaa, päälle useat eri työprojektit, kauneuskilpailut, kuvaukset ym, kiireinen lapsiarki ja kovat treenit. Nyt olen oppinut sanomaan myös ei. Tiedostan nyt, että ihminen ei ole kone ja omaa kroppaansa tulee kunnioittaa. Se mikä myös tekee lajista mielenkiintoisen, että oppii kuuntelemaan ja tuntemaan kroppaansa. Tulevalla dieetillä aion tehdä asioita hieman eri tavalla. Edelliset dieetit ovat olleet kaikki hyvin erilaisia, mutta rankkoja. Uskon ja toivon, että edellisistä valtavasti oppineena tästä dieetistä tulee edes hieman helpompi, niin minulle kuin muillekin:)  Moni saattaa kauhistella kuinka tästä voi edellämainittujen jälkeen nauttia?? Seuraava postaus tuleekin käsittelemään sitten kaikkea sitä, miksi tästä todella nauttii!❤️

Tavoitteet on nyt korkealla, sähläkausi siis alkakoon! Kiitos ja anteeksi jo etukäteen❤️ Rakkaudesta lajiin.

Mun matkassa mukana Fit4you, Sportsnutritionin ja Hyvinvointistudio Divino.

image

image

image

 

Kohta se taas alkaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *