Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Henkistä ja fyysistä kasvua

imageOlen saanut kysymyksiä taannoisesta kirjoituksestani, jossa kerroin uudesta aluevaltauksestani Reikin parissa. Mitä se on ja miksi reikihoitajaksi? Reiki on energiahoitoa ja henkisen kehityksen menetelmä. Luonnollisesti se jakaa mielipiteitä, sillä me ihmiset olemme luonnostamme hyvin skeptisiä kaikkea sellaista kohtaan, joista emme tiedä tai mistä meillä ei ole kokemusta. Olen kosmetologi, meikkitaiteilija, malli, tanssija, fitnessurheilija, äiti.. Kaikessa mitä teen, voin hyödyntää reikiä ja aion panostaa tähän osa-alueeseen enemmänkin ja innolla odotan, että pääsen hoitamaan etenkin niitä kaikista skeptisempiä ihmisiä. 

Minulla on tällä hetkellä menossa eräänlainen fyysisen sekä henkisen kasvun aika. Kirjaimellisesti janoan tietoa ja taitoa kehittyä molemmissa! Urheilijana olen huomannut kuinka suuri merkitys henkisellä hyvinvoinnilla on ihmisen fyysiseen kehitykseen. Kun aiemmin vain suoritin treeniohjelmaani mielessäni vain edessä häämöttävä kisapäivä, nyt voin ensimmäistä kertaa todella sanoa nauttivani itse matkasta kohti kesän kisoja, tavoitteitani ja saan kehittyä lajissa jota rakastan. Ympärilläni on äärettömän hienoja ja lahjakkaita ihmisiä, mikä tekee lajista minulle joka päivä entistäkin tärkeämmän.

Minulla on lapsesta asti ollut tietynlainen herkkyys, jota olen joskus jopa pelännyt, mutta nykyään olen siitä vain äärettömän kiitollinen, se on mielestäni lahja, jota olen alkanut kehittää.

Nykyään näen asiat niin eri tavalla. Jopa kauneuden. Todella kaunis ihminen voi rumalla luonteella kadottaa kauneutensa. Ja toisinpäin. Paras kehu mitä voi antaa toiselle tai saada itse, on jos saa kuulla tai voi sanoa jollekin, että ihminen on sisältä kaunis. Se on sitä todellista kauneutta. Reiki käy siis kauneudenhoidostakin:)

Myös anteeksianto on tärkeää. Ennen saatoin olla vihainen tai jopa katkera jos minua kohtaan on toimittu väärin. Nyt tiedän, että ihmiset jotka satuttaa, eivät ole sen arvoisia, että kantaisin heidän takia huonoa energiaa mukanani.

Voit välittää joko hyvää tai huonoa energiaa ympärillesi ja voit itse siihen vaikuttaa, omilla ajatuksillasi sekä teoillasi. Pysähdy miettimään kumpaa sinä haluat ympärillesi lähettää ja kumpaa sinä lähetät?

Kuvat: Kimmo Jaramo

image image image image

Henkistä ja fyysistä kasvua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!