50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Tänäänkin on peppuhaastepäivä

imageimageimageTää viikko vielä kovaa treeniä ja ensi viikolla kuoritaan esiin kovan työn tulokset! Taas alkaa olla kaikkensa antanut olo, niinkuin kuuluukin. Tänään kävin rusketussuihkussa Studio Feel It:ssä, kiitos taas ihana Emma ja Niina<3 Huomenna kuvaukset, joista lisää huomenna:)

Tänään keskitytään taas täysillä Metropolin peppuhaasteeseen! Lapset lähtevät päiväksi reissuun, joten olen varannut koko illan yllätys yllätys; perusteelliselle treenille! Tällaisina päivinä otan treenistä ihan kaiken irti; lämmittelen kunnolla, perusteellisen pakaratreenin päälle venyttelen ilman mitään kiirettä ja hion myös poseerauksia. Lopuksi käyn vielä infrapunasaunasssa. Nyt on kunnon draivi päällä kun tietää, että on viimeinen treeniviikko ennen kisoja ja on pistettävä kaikki vielä peliin! Voi sitten kisalavalla olla itseensä tyytyväinen kun tietää, että on todella antanut itsestään kaiken! Tässä kohtaa dieettiä alan olla myös super herkkä. Lähipiirini on saanut huomata kuinka helposti loukkaannun ja saatan purskahtaa itkuun jopa kesken lenkin, kun tajuaa, että kova työ on kohta tehty ja sitä herkistyy kun huomaa pian taas voittaneensa itsensä! En tiedä onko muilla kisaajilla tällaista ilmiötä, mutta itsellä näköjään aina sama juttu jokaisen dieetin loppumetreillä, vaikkakin muuten dieetit ovat olleetkin kaikki hyvinkin erilaisia.

Multa on kyselty myös miten syön kisadieetillä. Olishan sitä mahdollista syödä monipuolisemminkin jos viitsisi vähän nähdä vaivaa, mutta sitä haluaa päästä mahdollisimman vähällä vaivalla kun ruoka on tässä kohtaa lähinnä kropan polttoainetta ja kieltämättä liian usein vain nopeasti paistaa kanan ja keittää riisin. Päivän odotetuin ateria on aamupuuro, siihen en ikinä kyllästy!!! Mutta tänään paistoin kanan uunissa ja tein riisille kanaliemikastikkeen. Pienet muutokset, mutta kylläpä maistui hyvälle!:P image
imageOlenkin sanonut, että jokaisen tulisi edes kerran elämässään kokeilla tiukkaa kisadieettiä, sen jälkeen arvostaa ruokaa ja makuja ihan eri tavalla. Kisadieetti on joka kerta matka, josta jää käteen niin paljon enemmän mitä dieetille ryhtyessään voi edes kuvitella. Oppii lajista, itsestään ja kropastaan aina uutta.

Energistä viikkoa kaikille<3

 

Tänäänkin on peppuhaastepäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *