Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Sunnuntai-illan postaus

imageimageimage imageOlipas rentouttava viikonloppu! Ollut niin hektinen kesä ja alkusyksy, että oli ihanaa ladata akkuja, treenata, levätä ja vain rentoutua kotona rakkaiden kanssa, tuli todella tarpeeseen<3

Viikonloppuna moni tuttu nousi Lahdessa kisalavalle ja oli paljon iloa, kun kova työ palkittiin sekä pettymyksiä kun kova työ ei riittänytkään. Jokainen lavalle noussut on tehnyt kovan työn ja on mielestäni voittaja. Moni ei ymmärräkään kuinka paljon tämä laji vaatii. Kisalavalle nousu vaatii työtä 24/7. Ensin tehdään vuosia töitä salilla ja lopulta käydään läpi vielä pitkä, todella kurinalainen dieetti, joka vaatii tahtoa ja sisua enemmän kuin moni ymmärtääkään.

Itselläni on kolmas kisadieetti nyt menossa. Valmistaudun bikini fitness kisoihin sekä Metropolin peppuhaasteeseen. Enää kaksi viikkoa tiukkaa kisadieettiä ja sitten oma vuoro nousta lavalle..:)

Jos joku on viikonloppuna saanut kimmokkeen aloittaa treenaamaan itsekin kovempaa, treenin ja ruokavalion tueksi suosittelen ehdottomasti Sportsnutrition lisäravinteita, joita itsekin päivittäin käytän. Mun ehdottomat ykkössuosikit on Sportsnutrition Fat Loss sekä heidän vaniljan makuinen proteiini joka on hyvänmakuinen sellaisenaan veteen sekoitettuna ja voi käyttää mainiosti myös ruoanlaitossa, esim. Proteiinipannari, letut ym. Suosittelen<3

Sunnuntai-illan postaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *