Kiitos Inari!❤️

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
Viikonloppu vierähti jälleen pohjoisessa, tällä kertaa lennettiin Ivaloon, josta suuntasimme keikoille Inariin.
Perjantaina keikkailtiin Dj Sashin ja lauantaina Lasgon taustalla Inarin Papana barissa, joka on ainakin varmasti kaikille artisteille ja kaikille Inarissa vierailleille tuttu paikka. Olipahan mahtavat meiningit!!

IMG_0206

Pohjoinen kohteli jälleen hyvin.
On aina ilo piipahtaa pohjoisessa ja voi kunpa saisi tuota Lapin kulttuuria edes ripauksen tuotua tänne eteläänkin.. Ihmiset Lapissa on aina todella ystävällisiä, vilpittömiä ja niin huolettomia!
Ilmapiiri on aina hyvää ja uusien ihmisten kohtaaminen pohjoisessa on kuin tapaisi vanhat tutut!
Inarissa oltiin todella vieraanvaraisia ja meistä pidettiin todella hyvää huolta.

Kiitos kutsusta Inarin IcePark.
Oli ilo ennen lauantain keikkaa vierailla täällä ja nähdä kaikki ne upeat taideteokset, jotka eivät kuvissa pääse kunnolla oikeuksiinsa, ne pitää livenä nähdä itse! Kierroksen jälkeen oli ihana istua lämpimässä kodassa nuotion ääressä paistamassa makkaraa ja uppoutua keskustelemaan Lapin kulttuurista ym.. Ihana kiireetön ja huoleton ilmapiiri. Täällä tuntui kuin aika olisi hetkeksi pysähtynyt.

Sunnuntaina saimme ikimuistoisen kokemuksen kun meitä tultiin hakemaan moottorikelkalla ja tiesimme vain sen, että perillä meitä vastassa olisi poroja.
Yllätys oli kuitenkin suuri kun upeiden maisemien saattelemana moottorikelkan kyydissä saavuimme perille uskomattoman kauniille aukealle ja meitä vastassa oli toista sataa poroa! En ole ikinä nähnyt vastaavaa. Minne vain katsoi, ympärillä oli poroja, jotka saivat vapaasti liikkua luonnossa. Porot tulivat syömään moottorikelkan kyydissä tuotuja heiniä ja saimme myös itse ruokkia poroja. Näky sai suorastaan sanattomaksi ja kokemus oli uskomaton. On sanomattakin selvää, että tuollainen pitää itse kokea. Alla kuvia tästä ikimuistoisesta satojen porojen kohtaamisesta Lapin uskomattoman upean luonnon äärellä auringon laskiessa. Sielu todella lepäsi näissä tunnelmissa ja maisemissa.

Tässä vielä managementin Sannan kuvaama lyhyt video moottorikelkan kyydistä:

IMG_0720

Sunnuntaina ennen lähtöä lentokentälle saimme kutsun vielä Siidan Saamelaismuseoon, joka oli sekin todella upea. Etenkin rakastuin kotiseutumuseoon,  jossa oli vanhoja rakennuksia ja latoja mitä rakastan ihan yli kaiken! Tähän tupaan voisin muuttaa!!

Jälleen olen äärettömän kiitollinen siitä, että saa tehdä työtä jota rakastaa ja kiitollinen niistä kaikista upeista kohtaamisista sekä muistoista mitä keikkamatkoilta aina jää.
Sitä ei aina moni ymmärräkään kuinka upea kotimaa meillä onkaan.
Inariin taisi jäädä pieni pala sydämistämme.
Palaamme Inariin varmasti.

Kiitos Inari!❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *