TALLETA 10€ SAAT 30€
&
50 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Rizkille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 50 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Hiusmallina

Eilen olin hiusmallina mielettömän lahjakkaan parturi-kampaaja Sari Launiksen kampaus koulutuksessa. Sari on ehdottomasti yksi Suomen lahjakkain kampaustentekijä ja hiustaiteilija. Ei siis ihme, että hänen koulutuksiin on aina kova kysyntä.

On aina ilo seurata ihmisiä, jotka nauttivat työstään ja Sari on yksi niistä, joka todella nauttii työstään. Hänen inspiraatiotaan on aina ilo seurata. Sari on monesti loihtinut hiuksiini upeita taideteoksia ja ihailen hänen tapaansa eläytyä, innostua ja toteuttaa töitään sekä kädentaitojaan.

Kaikki jotka tuntevat minut tai seuraavat aktiivisesti blogiani, voivat vain arvata kuinka innoissani olin erityisesti tästä 50-luvun kampauksesta. Menneiden aikojen glamouria nopealla nykytekniikalla. Rakastan kaikkea entisaikaa, historiallisia rakennuksia, mustavalkoelokuvia, entisajan kulttuuria. Ei siis ihme, että 50-luvun kampaus tuntui heti omalta! Täytyy myöntää, että yhä useammin tuntuu, että olen syntynyt väärälle aikakaudelle. Tämän päivän ”kun mikään ei riitä” -kulttuuri, jossa kukaan ei osaa pysähtyä olemaan kiitollinen siihen missä nyt on, vaan halutaan sokeasti kaikkea aina vain lisää. Kulttuuri jossa sukupuolirooleja ei enää tunneta ja mielensäpahoittajia syntyy kuin sieniä sateella, ei aina tunnu ihan siltä omimmalta.

Vaikka entisaikaan oli toki omat ongelmat ja haasteensa, mutta silloin ihmiset olivat ainakin tyytyväisiä vähään eivätkä valittaneet turhista. Oli yhteisöllisyyttä ja ihmiset olivat oikeasti läsnä kun ei ollut internetin ihmeellistä maailmaa ja somekulttuuria ja paljon tehtiin itse kun ei vielä koneet korvanneet ihmisiä. Miehet saivat olla miehiä ja naiset naisia pahoittamatta siitä kenenkään mieltä. Ehkä entisaika on mielessäni hyvin romantisoitu, mutta monesti vaihtaisin tämän päivän kulttuurin siihen. Tai ainakin toisin sieltä paljon asioita tähän päivään. Ja upeaa kuinka esimerkiksi 50-luvulla naiset ovat panostaneet itseensä. Kuvan kampaus kun ei synny hetkessä, mutta siihen aikaan naisilla nähtiin näitä kampauksia paljon. Hiusmallina olo voi näköjään parhaimmillaan olla mallille myös aikamatka.

Hiusmallina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *