TALLETA 10€ SAAT 30€
&
50 ILMAISKIERROSTA

  1. Avaa uusi pelitili Rizkille.
  2. Nappaa huikea 200% talletusbonus jopa 100€ asti.
  3. Saat myös 50 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Äiti Amma

Yksi aikamme arvostetuimmista hyväntekijöistä, halauksestaan tunnettu, Amma vieraili Suomessa 13.-14.11.2019. Henkisenä ihmisenä Äiti Amman tapaaminen oli itselleni luonnollisesti hieno kokemus. Arvostan Äiti Amman ajatuksia suuresti ja Amman puhuessa en voinut olla miettimättä kuinka kaikkien ihmisten olisi syytä kuunnella Amman ajatuksia, noudattaa hänen oppejaan ja elää yhtä pyyteettömästi ja epäitsekkäästi kuin hän. Uskontonaan Rakkaus. Jos ihmiset ajattelisivat enemmän kuten Äiti Amma, tämä maapallo olisi niin paljon parempi, epäitsekkäämpi ja rakkaudentäyteisempi paikka ja ihmiset olisivat täällä paljon onnellisempia.
Äiti Amman lähellä energiat olivat voimakkaat, mutta halaus itsessään ei itselleni ollut mikään uudelleen syntymisen kokemus, kuten monille on ollut. Mutta olen kiitollinen, että sain kohdata tuon uskomattoman upean ihmisen ja kokea ikimuistoisen hetken.
Alla Äiti Ammasta lisää, teksti on kopioitu Wikipediasta  (kehoitan tutustumaan Amman ajatuksiin sekä upeaan toimintaan myös lisää) :

Mata Amritanandamayi Devi (Devanagari: माता अमृतानन्‍दमयी, malajalamiksi മാതാ അമൃതാനന്ദമയി) eli Äiti Amma, aiemmalta nimeltään Sudhamani, (s. 27. syyskuuta 1953) on intialainen hyväntekijä ja kannattajiensa mielestä pyhimys ja guru. Useat hänen oppilaistaan pitävät Ammaa avatarina. Amma tarkoittaa äitiä telugun ja malajalamin kielissä, joten suomenkielinen vakiintunut nimitys on tautologinen.

Lapsuus ja nuoruus

Sudhamani syntyi kalastajaperheeseen lähellä Kollamia Keralassa, Intian eteläosassa. Äitinsä sairastuttua ja taloudenhoidollisten velvollisuuksien merkittävästi lisäännyttyä, Sudhamani joutui lopettamaan yhdeksänvuotiaana koulunkäynnin. Tyttölapsena hän alistui sekä perheensä että sukulaistensa palvelijaksi ja heidän toistuville pahoinpitelyilleen. Näistä vaatimattomista lähtökohdista hän kehittyi ”universaaliseen äitiyteen”, joka on houkutellut kannattajia ympäri maailmaa.lähde? Hän on erityisen tunnettu tavastaan ”halata” ihmisiä (darshan), josta osa hänen kannattajistaan kokee saavansa uutta voimaa.[1]

Amma on syntynyt alueelle jossa enemmistö kansasta on hindulaisia, ja hänen opetuksensa pohjautuu useimmiten hindulaiseen mytologiaan. Amma ei kuitenkaan kehota ketään vaihtamaan uskontoaan vaan menemään syvemmälle omaan uskontoonsa ja pyrkimään sen todellisen sanoman ymmärtämiseen. Amman näkemyksen mukaan kaikkien uskontojen päämäärä on kuitenkin aina sama: saada ihminen oivaltamaan olevansa yhtä Jumalan, kaikkeuden kanssa ja antaa ohjeita siitä, miten tämä oivallus saavutetaan.

Kuvat sekä osa tekstistä internetistä&Wikipediasta

Äiti Amma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *