50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Syysloman tunnelmia ja maaseudun rauhaa

Lapsilla oli syysloma ja olimme jo kauan odottaneet, että pääsemme lomailemaan ja lataamaan akkuja tuttuun paikkaan Pirasen Luomutilalle Sastamalaan.

Mökille ajaa Tampereelta vain reilu puoli tuntia ja vaikka mökki on aivan Sastamalan keskustan läheisyydessä, mökillä ollessa tuntuu kuin olisi kaukana kaikesta asutuksesta. Välillä sitä haluaa pakoon kaikkea ylimääräistä hälinää ja kaipaa ympärilleen täydelliseltä hiljaisuutta ja maaseudun rauhaa. Silloin suuntaamme aina tänne.

Mökille mahtuu isommallakin porukalla, sillä nukkumapaikkoja on toistakymmentä, mutta tällä kertaa lomailimme pienellä porukalla, minä ja lapset sekä tyttäreni kaksi ystävää

.

Saunottiin, käytiin paljussa, tehtiin hyvää ruokaa, pelattiin lautapelejä ja vain rentouduttiin. Meidän ehkä kaikkien suosikki täällä ollessa on kun mökin pihalla pääsee silittelemään suloisia lampaita ja niitä pitikin joka päivä päästä halistelemaan. Niiden puuhastelua on aina hauska seurata, ovat kyllä super suloisia. Etenkin pienet suloiset karitsat, jotka tykästyivät poikani Jaken kanssa kovasti toisistaan❤️

Täällä lomailu on aina paluu myös synnyinseudulleni, olen nimittäin Tyrväältä kotoisin ja viettänyt lapsuuteni Vammalassa (nykyään Sastamala), joten lomalla kävin moikkaamassa myös sukulaisiani joita olikin ihana nähdä pitkästä aikaa. Lisäksi kävimme Herra Hakkaraisen Talossa, jonne oli vain se viiden minuutin ajomatka mökiltä. Ihanan lähellä kaikki!

Mökin ikkunoista avautuu kauniit maalaismaisemat. Edessä on kaunis järvimaisema ja myös Pyhän Olavin kirkko näkyy ikkunasta. Mökin vieressä on myös savusauna ja nämä kaikki yhdessä luovat rakastamaani ihanaa maalaisromantiikkaa. Täällä todella sielu lepää.

Pirasen Luomutilalla valmistetaan myös laadukkaita luomutuotteita ja loman parasta antia on kaurapuuro heidän omista hiutaleistaan, joka näin kaurapuuron suurkuluttajana on ihan suurinta herkkua! Pirasen Luomutuotteita myy ainakin Sastamalan Citymarket. Tilalla valmistetaan myös upeita lampaantaljoja.

Mun vinkit täydelliseen akkujen lataamiseen:

-Tämä paikka  (tai joku muu rauhallinen, jossa ympärillä luonto, hiljaisuus ja maaseudun rauha).

-Laita puhelin äänettömälle!! Vältä lomalla kaikkia älylaitteita (kännykät, läppärit, jopa tv).

-Piilota kello äläkä tee aikatauluja!

-Nauti hiljaisuudesta ja luonnon rauhasta. Kuuntele luonnon ääniä; linnunlaulu, veden äänet, takkatuli.. Kuuntele hiljaisuutta.

-Ihaile luontoa kuin edessäsi olisi valtava taideteos. Ihaile luonnon tarjoamia värejä ja kauneutta.

-Seuraa eläinten puuhastelua. Silittele lampaita ja juttele niille, saat varmasti hyvän fiiliksen.

-Aloita päiväsi luomukaurapuurolla ja marjoilla ja nauti aamiainen upeita maisemia ihaillen.

-Ole läsnä hetkessä niin itsellesi kuin läheisillesi. Keskustele ja kuuntele ja nauti siitä, että kaikki on juuri nyt hyvin eikä ole kiire mihinkään.

Jos kaipaat akkujen latausta ja haluat maaseudun rauhaan, todella vahva suositus tälle paikalle! Tänne me olemme aina halunneet palata. Lisää voit lukea Pirasenluomutila.com

Kiitokset jälleen tilan ihanalle isäntäväelle!!

 

(Kuvat mun kotialbumi sekä Pirasen Luomutilan Facebook)

Syysloman tunnelmia ja maaseudun rauhaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *