Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 v√§hint√§√§n 25‚ā¨ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25‚ā¨ talletus antaa sinulle 50‚ā¨ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Ihonhoitoaūüíõ

Kiireisen kesän, stressin ja auringon kuivattaman ihon pelastus on ollut Tampereen Kauneusateljén Krista, jonka luona käyn säännöllisessä ihonpuhdistuksessa. Noin kerran kuussa käyn Kristalla mikroneulauksessa ja aina ihon tarpeen mukaan Krista vielä tarvittaessa tehostaa hoitoja. Missifinaaliin Krista kirkasti ihoani uuden Environ DF-machine hoidolla (nyt elokuun -10% alennuksessa ja Tampereen Kauneusateljé on ainoa hoitola Tampereella joka tekee näitä!). Hoidon jälkeen ihollani oli niin ihana hehku, että iho ei kaivannut seuraavina päivinä meikkiä lainkaan.

K√§rsin joskus ihon ep√§puhtauksista sek√§ ihon pintakuivuudesta, mutta olen saanut pidetty√§ ihoni todella hyv√§ss√§ kunnossa s√§√§nn√∂llisell√§ mikroneulauksella sek√§ vaihtamalla kotihoitotuotteet laadukkaisiin Environ-tuotteisiin. K√§yt√∂ss√§ni on aina iltaisin puhdistusemulsio, kasvovesi sek√§ kosteusvoide ja silm√§nymp√§rysvoide. Aamuisin suihkun j√§lkeen lis√§√§n vain kosteusvoiteen. Ehdoton suosikkituotteeni on Environ √∂ljykapselit, joita k√§yt√§n kosteusvoiteen kanssa mm. ennen kuvauksia tai keikkojen/kiertueiden j√§lkeen kun ihoni on oikein v√§synyt tai silloin kun haluan vain hemmotella ihoani! √Ėljykapselit on suosikkituotteeni ymp√§ri vuoden ja jos haluat oikeasti hyv√§n t√§sm√§tuotteen niin hemmottele itse√§si ja ihoasi n√§ill√§!

Multa kysytään jatkuvasti ihonhoitovinkkejä joten lopuksi listaan mielestäni tärkeimmät.

T√§rkein asia on el√§m√§ntavat! Ruokavalio, liikunta ja lepo n√§kyy kaikki ensimm√§isen√§ ihossa ja jos edell√§mainitut on pieless√§, ei mist√§√§n hoidoista ole kovinkaan paljoa hy√∂ty√§. Kotihoitotuotteisiin kannattaa panostaa, sill√§ ne on p√§ivitt√§isess√§ k√§yt√∂ss√§! Itse olen todella tyytyv√§inen Environ tuotesarjaan, jonka teho perustuu A-vitamiinin. Environ tuotesarja on monien muidenkin tunnettujen naisten suosikkisarja kuten Anu Kiiveri, Jenni Aleksandrova, Minttu R√§ikk√∂nen ovat kertoneet k√§ytt√§v√§ns√§ laadukasta Environin tuotesarjaa. Oman suosikkituotevinkin kerroinkin jo tuolla aikaisemmin (Environ √∂ljykapselitūüėć). Ja tottakai s√§√§nn√∂llinen ihonpuhdistus ammattilaisen k√§siss√§. Itse annan suositukseni Tampereen Kauneusatelj√©lle. Siell√§ on koko Kauneusatelj√© t√§ynn√§ alan ammattilaisia ja Krista on ihotaikurini, joka saa kisadieettini, kiertuev√§symyksen sek√§ kaiken stressin katoamaan iholtani joka kerta! Suosin itse s√§√§nn√∂llist√§ mikroneulausta, mutta Krista osaa katsoa jokaisen ihon tarpeet erikseen. Ja lopuksi paras ihonhoitovinkki on positiivisuus ja onnellisuus! Kun olet positiivinen ja voit hyvin, ihosikin n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§, varsinkin hymyn kanssa!

Kuvat Mainosstudio Sanna H.

Huom! Katso joka kk vaihtuvat tarjoukset www.tampereenkauneusatelje.fi

Ihonhoitoaūüíõ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *