Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Yks siistein kokemus ikinä!!

Kello on jo yli yksi yöllä, mutta pakko vielä rustata blogi kun olen niin fiiliksissä tästä päivästä! Vietin tänään Jessica tyttäreni kanssa ansaittua äiti&tytär päivää. Jessica täyttää joulukuussa 17v ja on perinyt samanlaisen hurjapää luonteen kuin itselläni. Halusin järjestää meille kivaa kesäloma ohjelmaa ja varasin meille pienimuotoisen xtreme kokemuksen.

Vauhtifarmi.fi sivuilta varasin ajan tandem varjoliitolennätykseen oikeastaan ensin vain Jessicalle, mutta niin siinä lopulta kävi, että Jessican lennon jälkeen liisin myös itse taivaalla! Ja voi vitsit, että oli siistiä!! Keli oli ihan huippu ja maisemat ihan mielettömän upeat! Edessä oli kuin valtavan upea jättimäinen taideteos!

Kokemusta on vaikea pukea sanoiksi, kun se pitäisi ehdottomasti itse kokea! Olihan se samaan aikaan jännittävää, pelottavaa ja samalla ihan parasta! Väitän, että yksi hienoimmista kokemuksista mitä olen keksinyt tehdä. Oltiin Jessican kanssa molemmat ihan fiiliksissä. Tällaisia asioita pitäisi jokaisen tehdä paljon enemmän, koska elämästä kuuluu oikeasti nauttia! Päätimme ottaa tavaksi tehdä yhdessä tällaisia xtreme juttuja enemmänkin!

Kiitos Vauhtifarmin huippu ammattilaisille ja tsemppiä Arille ensi viikon MM-kisoihin!

Tosi vahvasti suosittelen kokeilemaan vielä kun kesää on jäljellä ja tää jos mikä on ihan loistava lahjaidea oikeastaan kenelle vaan ikään ja sukupuoleen katsomatta. Synttärit, valmistujaiset, polttarit, lahja perheenjäsenelle, kumppanille, ystävälle, itselle, jne jne. Alla linkki videoon, jossa vähän tunnelmia taivaalta! Mutta kuten sanottu, tää pitää kokea itse ennen kuin oikeasti tietää kuin hienoa tää on!

2A63A408-C69A-48AD-8692-31376E94784F

Yks siistein kokemus ikinä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *